Middagsoutfiten i fredags såg ut såhär. Byxorna är mina favoriter just nu och de kommer som sagt ifrån Kenzas Ivy Revel. Älskar dem och älskar vilka långa ben som trollas fram när man bär dem. Kände mig riktigt snygg!

När det sedan blev lördag så åt vi frukost på Snickarbacken 7 och sen gick vi en sväng på stan och la oss på en filt i Humlegården och drack en varsin islatte i solen.

Köpte också med oss en varsin sumo ifrån Juiceverket i Mood Gallerian. Min favorit är mandala sumo och jag sålde in den till tre killar som stod bakom oss i kön också. Bjöd till och med på ett smakprov ifrån min sumo och sedan beställde de alla en varsin egen 😉

Gick sedan hem, bytte om och tog en taxi till Yuc där Daniel Paris och Vitamin Well bjöd in till middag och mingel innan Veronica Maggios konsert på Stadion. Yuc är en mexikansk restaurang i Vasastan med härlig, livlig stämning, god mat och riktigt trevliga bartenders. Hett tips!

Sedan var det dags för Maggio och till en början var både jag och Anna rätt besvikna då man knappt hörde henne eftersom att volymen var på tok för låg men ju mörkare det blev, desto bättre blev konserten och desto högre blev även volymen.

Konserten var bra men hade ändå förväntat mig lite meeeeeeer. Hon spelade dock alla låtarna jag ville höra och jag rös flera gånger. Hon är ju verkligen helt fantastisk och mina två highlights var när Eva Dahlgren och Maggio tillsammans sjöng ”Vem tänder stjärnorna” och när Håkan kom och körde ”Hela huset” och hela stadion bara vrålade. Så som stämningen på Stadion när Håkan var med på scenen och efter att han gått av hade jag önskat att det var hela kvällen. För efter att de tillsammans kört Hela Huset så var publiken verkligen närvarande, något jag tyckte saknades i början.

När konserten var slut skyndade vi hem, hoppade i en svart stor t-shirt och mina lårhöga stövlar och drog vidare till musikaliska där den officiella efterfesten var. Sen hängde vi resten av kvällen inne på hip hop rummet där både Maggio och Håkan också var. Anna som absolut avgudar Håkan tyckte ju såklart att detta var den bästa kvällen i hennes liv and I don’t blame her hade det varit Justin…

Söndagen började vi med brunch på Broms. Vi trotsade kylan och satte oss ute och det var kallt till en början men sen kom solen och då njöt vi!!!

Tog sedan tunnelbanan bort till St:Eriksplan för att möta upp en kompis. Sen köpte vi med oss tacos hem och satt och analyserade och försökte tyda mäns beteende. Det slutade med att vi kom fram till att det är förjävla härligt och vara singel just nu.

Nu sitter jag på bussen ner mot Jönköping. Har blivit övertalad att följa med ner för att hänga med tjejerna hela dagen imorgon sen ska jag hem igen för har bokat in två PT-pass innan jag sticker iväg till Barcelona på torsdag och jag ser mina inbokade träningspass lika viktiga som möten.

Ses i Jönköping!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna