DSC_8899_Fotor

DSC_8902_Fotor

Vilken helg!

Kickade igång fredagen med middag på Supper Gården tillsammans med Johannes, Kim och Anna och det som skulle bli en lugn mysig kväll slutade med att vi dansade in på Hells efter tre svettiga timmar på Wall. Gud vad jag älskar sena nätter i Stockholm nu på sommaren. Kan leva på dom här kvällarna hela vintern!

img_2408.jpg

Länkarna nedan är adlinks

Har sett att det är många som har frågat varifrån mina mönstrade byxor kommer ifrån som jag hade på mig och de är ifrån Ivy Revel. Jag älskar dom! Så snygga. Bytte dock om till den här klänningen (klick!!!) innan vi gick ut. Och förresten, mina rosé solisar som ni alla frågat om har kommit in igen. Ni hittar dem HÄÄÄÄR!!

DSC_8906_Fotor

På Supper är det vanligaste att man beställer in massa små rätter och delar på så det gjorde vi, vilket var så trevligt. Perfekt att göra på första dejten, för då kan man i varje fall prata om maten ifall samtalsämnena skulle ta slut haha. Sötpotatispommen och mini-tacosen är verkligen att rekommendera. Gillade också chili grytan och räkorna var ju to die for!!

img_2410.jpg

Hela goa, glada gänget.

DSC_8897_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna