DSC_8992_Fotor

Är påväg hem till Västerås igen. Det blev en snabb visit nere i Jönköping men eftersom att Olivia snart flyttar till London så ville jag passa på och hänga då jag inte vet när vi ses nästa gång. Vi kickade igång måndagen på Mackmackeriet, ett ställe med sjukt smarriga mackor. Jag åt tonfiskröra och kyckling chili och båda är att rekommendera.

Sen gick vi och handlade och så mötte jag upp Lovisa för en kaffe i solen. Vi taggade till lite inför helgen då vi ska till Barcelona tillsammans och så klagade vi över hur trötta vi är på att konstant leva i en resväska…

DSC_9038_Fotorr

Senast överförda58

Anna gjorde en Sangria som blev jättegod och sedan kom ett gäng killkompisar till tjejerna över för lite drinkar. Slutar aldrig imponeras över hur duktig hon är på att fixa, göra fint, gott och mysigt. Man blir alltid så bortskämd hemma hos henne.

img_2538.jpg

Byxdressen jag hade på mig lånade jag av Anna och hon har köpt den på Boohoo. Både hon och Olivia köper mycket saker där för er som alltid frågar vart även hennes och Olivias kläder kommer ifrån hehe. Jag borde också kika in den sidan snart, är så sugen på att uppdatera garderoben och ska ha bloppis i Stockholm snart!

DSC_9050-001_Fotor

Så tacksam över att jag fått chansen att lära känna dom här två donnorna. Det är nästan exakt ett år sedan som vi träffades för första gången nu.

img_2534.jpg

Måndagsklubben var kul och det kom fram flera stycken och berömde mig både för bloggen och nya podden Onsdagsbubbel som jag gör tillsammans med Dasha. På tal om podden så ska vi spela in den ikväll och vi ska prata vänskap. Är det något speciellt ni vill att vi ska ta upp? Såg att Dasha fått lite önskemål på hennes blogg bland annat.

img_2536.jpg

Och imorse bjöds det på en superfrukost med perfekt kokta ägg. 5 minuter för min del. Hur länge kokar ni era ägg? Jag klarar inte av minsta lös gula men vill inte heller att den ska vara stenhård.

Nu väntar ett träningspass med Patrick och tre veckors diet och detox. Tack livet för att du varit så härlig mot mig den här sommaren men nu är det dags att återgå till vardagen och rutinerna.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna