DSC_9117_Fotor

DSC_9090_Fotorm

Har precis kommit fram till hotellet i Barcelona och tänkte nu hoppa in i duschen en snabbis för att kika lite på stan. Ikväll har vi alla en gemensam middag och det ska bli superkul. Sist jag var här i Barcelona (om vi inte räknar med kryssningen för några veckor sedan) så tyckte jag inte om det. Jag tyckte det var för mycket folk, för turistigt och hamnade bara på skit restauranger. Den här gången är jag redo att upptäcka staden med nya ögon och förhoppningsvis kommer jag hem med en annan bild.

DSC_9096_Fotor

Så här såg det ut imorse utanför Dasha innan taxin kom och hämtade oss….

IMG_9274_Fotor

Senast överförda59

dsc_2906-3

Och tog oss till Arlanda!!!

DSC_9139_Fotor

DSC_9132_Fotor

När vi var incheckade och klara gick vi till Pontus in the Air och åt lunch. Det var jättetrevligt, äntligen en restaurang med riktigt god mat på Arlanda. Tycker det är otroligt dåligt utbud annars.

DSC_9130_Fotor

Åt sparris till förrätt..

DSC_9137_Fotor

Och hummersallad till varmrätt…

Vi hörs sen, ville bara ge er en snabb update.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna