DSC_9517-001_Fotor

Hej på er!

Hade sån ångest vid middagen igår kväll för att jag inte fått till några fina bilder (kan berätta mer om det senare, för det har varit mycket som cirkulerat runt i min hjärna den senaste veckan) men idag har vi i vilket fall fotat så det räcker och blir över så har massvis att visa er.

DSC_9300_Fotor

Vi åkte nämligen bort till Puro Beach för att hänga på deras beach club. Det finns lite överallt runt om i världen och jag gillade det jättemycket. Betydligt lugnare än Nikki Beach och dem.

DSC_3455_Fotor

IMG_9691_Fotor

DSC_9504-001_Fotor

Vi låg på en solsäng hela dagen och drack smoothies och hade det gött i solen. Jag kunde dock inte sluta tänka på hösten och hur taggad jag faktiskt är på att komma hem och bara köra järnet. Har så mycket roliga saker framför mig den här hösten, ni fattar inte!!!!!

DSC_9295_Fotors

Hur fina är inte mina nya sandaler förresten? Älskar dem. Blev så inspirerad på Ibiza när alla gick runt med typ sådana här och vita virkade tunikor att jag var tvungen att köpa mig ett par egna. Köpte dem i Marbella på en mysig liten marknad.

dsc_3362-1

Mollsan och jag vid poolkanten. Diggar även hennes bikini, den är ifrån Nelly. Önskar att jag också kunde ha så söta små nätta bikinisar eller att det åtminstone fanns fina, trendiga bikinisar för oss storbystad. Det är helt sjukt att det fortfarande inte gör det. Vem är på att starta ett bikinimärke? For real.

IMG_9685_Fotor

DSC_9510-001_Fotor

Och här chillar jag och Ellinor

DSC_3446_Fotor

Tjejerna beställde även in en gino som var meeeeega god. Lovisa påstod att det var den godaste gino:n hon ätit så det är värt att testa på Puro Beach om ni någon gång besöker det med andra ord.

Nu har jag lite bråttom, ska iväg på middag snart så ni får mer update och mer bilder imorgon. Då ska jag även berätta om min ångest jag har börjat få ibland… Kram på er och ta hand dom er.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna