DSC_9296_Fotor

IMG_9418_Fotor

Här kommer ett gäng till bilder ifrån vår heldag på Puro Beach igår.

Vi hade det så nice, det var varmt, det spelades skön musik och det var bara avslappnande och mysigt. Stötte även in i en kompis som också är här fast på möhippa. Och på tal om möhippor, har ni hört senaste avsnittet av Onsdagsbubbel? Där pratar nämligen jag och Dasha just om möhippor. Hur vi vill att vår möhippa ska vara och hur Dashas kompis möhippa var i Paris förra helgen.

DSC_3215_Fotor

Men tillbaka till vår härliga fredag. Vi delade på en solbädd och fick välkomstbubbel när vi kom vilket var väldigt trevligt.

DSC_9482-001_Fotor

Som vi njöt av i skuggan <3

DSC_9443_Fotor

Hur babes är inte Molly och Lovisa här?

DSC_9452_Fotor

DSC_9428_Fotorm

Efter lite skitsnack i solsängen rörde vi oss bortåt mot restaurangen för att få i oss lite energi aka MAT. 

DSC_9431_Fotor

DSC_9409_Fotor

Jag åt en getost sallad som är att rekommendera och tjejerna åt quesadillas. Det är alltid en vild chansning att beställa in en sallad när man är utomlands tycker jag för det kan verkligen bära eller brista. Antingen så får man in den torraste salladen ever som endast består av lite isbergssallad, tomater, gurka och någon kycklingbit eller så är det en riktigt god sallad, som den jag åt igår.

IMG_9536_Fotor

Hade på mig en virkad tunika härifrån (adlink).

REA på den just nu! 

DSC_9416_Fotor

 Jag och Lollo B. Som förövrigt är den absolut roligaste jag vet på Twitter. Hon twittrar mycket roliga frågor som pest eller kolera och så är hon en jävel på att skriva om i-landsproblem och saker man irriterar sig på som man relaterar till varenda jävla gång. Hatten av för det!

DSC_3203_Fotor

DSC_3294_Fotor

När klockan började närma sig 5 sprang servitörerna runt och delade ut smoothies till alla vid poolen och sedan tog vi en taxi tillbaka till hotellet för att fixa oss inför kvällen. Som det kommer en update om senare. Vi åt bland annat bästa middagen! 

DSC_9343_Fotor

DSC_9339_Fotor

Båda våra baddräkter är ifrån NA-KD sen är min kimono och mina sandaler ifrån en marknad i Marbella och mina solisar ifrån Lindex. Lovisas fina vita knyt kjol är ifrån Rebecca Stella.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna