DSC_9206-001_Fotor

Första kvällen här i Barcelona hade vi en trevlig middag på en restaurang ett stenkast ifrån vårt hotell och jag skrattade så magen krampade flera gånger åt alla roliga historier vi berättade för varandra om våra tonårsår och vita lögner vi dragit för våra föräldrar.

Maten var däremot otroligt dålig men jag vågade i varje fall smaka sniglar för första gången. Jag kan väl inte påstå att det var den härligaste smakupplevelsen jag någonsin haft fast tänkte man inte på att det faktiskt var sniglar man åt så var det helt okej.

DSC_3122_Fotor

Men trots att middagen var mysig, trots att jag är i Barcelona med härligaste gänget och trots att jag känner mig nöjdare än någonsin med mitt liv som är påväg i den riktningen jag vill till så hade jag en sån klump i magen som bara växte och växte ju längre in på middagen vi kom. 

 Jag kände mig dålig, så oerhört usel. Bilderna jag hade tagit under dagen hade inte blivit bra, jag hade inte haft tid att varken träna eller svara på mejlen och till lunch hade jag druckit bubbel trots att jag lovat mig själv att jag behöver detoxa lite ifrån alkoholen nu när semestern är slut.

När vi sedan gick hem i våra nätta klackar så kände jag bara hur varje steg blev tyngre och tyngre. Kunde jag inte ha skippat det där glaset? Och varför satte jag mig inte ner och svarade på mejlen tidigare under dagen och skrev ett blogginlägg istället för att gå och kika i butiker?

DSC_9142_Fotor

Vi kom hem. Jag gick och la mig i sängen och trots att jag knappt kunde hålla ögonen öppna och kroppen sa åt mig att jag MÅSTE sova eftersom att jag sovit dåligt hela veckan så kämpade jag ilsket emot och svarade på mejl, skrev ett blogginlägg, redigerade bilder och sedan grät jag en skvätt. Min kropp var så trött efter allt hängande och flängande under sommaren, jag hade sovit dåligt och det kändes som att min hjärna höll på att sprängas över hur mycket saker som adderades till min visuella to do list.

Jag vill ju bara vara perfekt. Vara så där härlig, skön, cool och rolig. Göra karriär, tjänar bra med pengar, bo fint, alltid har det städat och mysigt hemma. Ha en vältränad, stark och uthållig kropp. Kunna laga supergod mat och vara den där perfekta vännen som alltid ställer upp och alltid sprider positiv energi. Ha fräscha naglar, silkeslen hy, glansigt hår. Och så vill jag ha ett roligt liv, skratta mycket och äta mycket ute. Bli bättre på att släppa in människor i mitt liv… Är det rimligt att känna så här? Vilja det här? Har jag för höga krav på mig själv? Jag vill ju bara ha ett så bra liv som möjligt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna