DSC_9704_Fotor3_Fotor

Fredagen var helt klart den bästa dagen i Barcelona för efter att vi vilat upp oss hela dagen på Puro Beach efter flygresan (blir alltid så seg dagen efter jag flugit) så åkte vi hem till hotellet och fixade oss för middag och utgång.

img_2707.jpg

Vi åt middag på en restaurang som hette Ikibana Paralelo. De serverade asian fusion och trots att det var en livlig restaurang så var inte ljudvolymen så hög att man inte kunde prata med varandra.

DSC_9779-001_Fotor

Rådiggade stället verkligen. Det är så trevligt när köket är öppet och stämningen var verkligen inbjudande för en utekväll. Med andra ord supernice ställe att käka på innan man ska ut.

Vi beställde in en av deras set menus vilket innebär att restaurangen bara kommer ut med mat och det var så gott att jag resan efter första omgången mat började känna mättnadskänslor. Det tråkiga med det var att det var 5 omgångar kvar…

DSC_9778-001_Fotor

DSC_9742_Fotor

Först ut var förättssnacks, alltså typ edamame bönor och shrimp tempura osv. Förlåt men la verkligen inte alla rätter på minnet, det var så mycket konstigt vi åt och jag minns inte ens hälften hehe.

DSC_9770-001_Fotor

Sen var det dags för sushi (min favorit del).

Sushin var väldigt bra. Den riktigt smälte i munnen på en.

img_2719.jpg

Jag var helt lyrisk över maten och upplägget på middagen och det syns verkligen i blicken på mig på den här bilden som Maggan smyg-tog på mig. Ser helt överlycklig ut.

DSC_9783-001_Fotor

DSC_9784-001_Fotor

Efter det var det fisk.

DSC_9786-001_Fotor

Sen kött. Vi fick bland annat steka vårt eget kött på den heta stenen som ni ser i mitten av bilden, vilket var jätteroligt. Mindre roligt att Molly helt glömde bort sin bit mitt uppe i pek-leken som vi spelade.

img_2684.jpg

Och till sist men inte minst var det dessert och kaffe.

Däremellan drack vi även drinkar som var fantastiska.

img_2676.jpg

 De hade precis fått en ny cocktail lista så jag tog det servitrisen rekommenderade. Den hette något med Tokyo och var riktigt smarrig. Om ni går hit någon gång måste ni verkligen dricka någon av deras drinkar samt sushin.

Senast överförda61

Kvällen slutade sedan inne på Pachas hip hop och RnB golv. Det var så roligt för vi köpte först ett bord inne på deras vanliga nattklubb där de spelade halv kommersiell house vilket ingen av oss gillar.

img_2718.jpg

Men när vi sedan fick höra att det fanns ett hip hop och RnB rum så dog vi av lycka, fick flytta bordet dit och dansade oss svettiga i flera timmar. Vi ägde verkligen det där hip hop rummet! Det var länge sen jag hade så kul och dansade så mycket. Man vågade knappt gå på toaletten för att man inte ville missa låtarna de spelade.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna