Senast överförda65

Min favorit baddräkt kommer härifrån (adlink)

Bröstenheten här i Västerås ringde precis upp mig och bekräftade att de nu satt mig på väntelistan för en operation. Men samtidigt som jag blev jätteglad över att jag äntligen ska få göra den här förbannade bröstförminskningen så känner jag mig så himla nervös. Tänk om jag inte kommer trivas? Min byst är ju ändå en del av mig och en del av min identitet. Är så rädd att jag ska vakna upp och inte känna igen mig själv.

En annan grej som är lite jobbig är att inte har någon som helst aning om när jag kan få en operationstid eftersom att min operation varken är akut eller prioriterad i första hand, så från och med idag egentligen så tänkte jag försöka att äta så bra som möjligt, träna så mycket som möjligt och bara ta hand om kroppen så att jag är stark, fullt frisk och mår bra när jag lägger mig på operationsbordet.

DSC_9739_Fotor

Så om ni har tips på hälsosamma, lätta, bra måltider får ni jättegärna ge mig dem. Jag kommer försöka äta mycket lax, kyckling, sallader, keso, bär, rotfrukter, ägg och juicer men någonstans där känns det som att fantasin också tar slut. Ska försöka googla mig till lite recept och måltider för det här vill jag verkligen ta på allvar. Jag är nämligen extremt rädd för att sövas ner och för den här operationen vilket också säger mycket om varför jag skjutit på den så länge.

Sist när jag opererades så gick jag i ettan på lågstadiet. Jag blev mobbad för mina utstående öron och var så ledsen över detta att jag inte längre ville gå till skolan var på mina föräldrar bestämde sig för att vi skulle operera dem. Operationen gick dock snett och då jag mådde så dåligt efter uppvaknandet så vägrade jag sövas ner under försök nummer 2. Lilla jag låg alltså med andra ord vaken på operationsbristen medan läkarna opererade mig. Självklart var jag bedövad men ändå strongt jobbat för att vara så liten. Detta gör mig dock otroligt nervös för att sövas ner ytterligare en gång… Men nu vet ni <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna