DSC_9794_Fotor

Vår sista dag i Barcelona spenderades mestadels vid poolen solkåt som man är. Men sedan gick vi iväg till ett hälsohak som Lovisa hört talas om och sett mycket om på Instagram. Detta hette Brunch & Cake och låg relativt nära både hotellet vi bodde på och den stora gatan Las Ramblas.

IMG_0236_Fotor-3_Fotor

När vi kom dit så var kön så lång att vi var nära på att strunta i det helt men när jag sedan berättade att vi alla hade stora Instagram konton och att vi gått dit för att vi ville ta bilder och hade sett bilder så skyndade sig personalen in, flyttade på ett gäng gäster och gav oss ett bord innan vi ens hann blinka.

Kan tänka mig att de andra gästerna blev en aning irriterade när vi fick gå före alla i kön, för de hade jag nog också blivit, men förstår samtidigt restaurangen när det kommer in 6 tjejer med sammanlagt över 600 000 följare på Instagram. Vem hade inte gjort likadant?

DSC_9968_Fotor

Margaux, Andrea och Tove

Alltså hur härlig bild? Älskar även alla tjejernas t-shirts, så snygga.

DSC_9940_Fotor

DSC_9953_Fotor

All mat på menyn var hälsosam och allt var jättegott. Jag smakade verkligen allas rätter och trots att min mango, kyckling och avokado sallad var super så var ändå Toves pannkakor snäppet vassare. Måste försöka googla upp hur de har gjort dem för jag bokstavligt talat dog över hur mycket jag gillade dem.

DSC_9978_Fotor

Gillar också det här mysiga lilla sättet som man kunde sitta på precis utanför stället. De kändes väldigt franskt och såg så härligt och trevligt ut.

DSC_9972_Fotor

Kommer definitivt besöka detta stället igen. För även servicen var grym och dyrt var det inte heller. För en sallad och en juice betalade jag nämligen endast 150 kronor, knappt det, 15 euro.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna