tumblr_n7owhevERn1s4fz15o1_1280

flower-carpet-brussels-GettyImages-453619314

Hur häftig är inte den här blomster mattan?

Kom hem sent natten till måndag ifrån Barcelona så hela min gårdag gick åt att packa upp och packa igen eftersom att jag just nu sitter på tåget på väg flygplatsen eftersom att idag ska åka till Bryssel tillsammans med Molly. Ångrar verkligen att jag tackade ja till den här resan för min kropp är helt slutkörd och vi har ett rätt hektiskt schema nere i Bryssel att jag inte riktigt vet hur det kommer gå.

Jag får helt enkelt försöka lyssna på kroppen och strunta i att följa med på vissa saker om jag känner att jag inte orkar, för som grädde på moset känner jag att en förkylning är på väg och jag har inte tid att bli sjuk nu. Det ska vilket fall bli otroligt roligt att åka till Belgien och Bryssel för jag har aldrig varit där och jag har inte heller någon vän eller bekant som varit där.

brussel

Försökte bota förkylningen med massa hemmakurer igår men likförbannat så känns det nästan värre idag och vem vet hur jag kommer må efter flygresan. Att flyga och att vara på hotell med AC är två riktiga bovar när det kommer till förkylning.

Tack förresten för alla fina ord och meddelanden ni skickat till mig angående min prestationsångest. Ni är så himla fina och jag är så glad att det är just NI som läser min blogg och klickar er in här varje dag. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna