DSC_3854_Fotor

Alltså WOW. Trots att vi tog fel tunnelbana flygplatsen, yrade runt som virriga hönor på Bryssels centralstation och var så irriterade på allt och alla som man kan bli ibland när man flyger och är trött så behövde vi bara komma upp till marknivå, till solen och till Bryssel för att bli på bra humör. Så fort jag kom upp för rulltrappan ifrån tunnelbanan så bara sköljdes en våg av härlighet över mig. Bryssel är så fint!

DSC_0057_Fotor

DSC_0044_Fotor

DSC_0036_Fotor

DSC_3840_Fotor

DSC_0040_Fotor

Efter ett snabbt ombyte på hotellet (som förövrigt Barack Obama brukar hyra när han är här) så åkte vi sedan bort till ett öl-bryggeri där vi fick testa öl och se hur produktionen går till. Jag är som ni vet inget big fan av öl men det var roligt att få se hur och vart det faktiskt produceras.

DSC_0087-001_Fotor

DSC_0078-001_Fotor

DSC_0077-001_Fotor

Tog därefter en promenad tillbaka till hotellet och möttes av så vackra byggnader och mysiga små gator, caféer och restauranger att jag blev helt till mig. Det är så mysigt här. Jag kan inte fatta att inte fler människor åker hit.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna