DSC_0060_Fotor

DSC_0052_Fotor

Efter ölprovningen så hann vi bara tillbaka hem och byta om innan det var dags att ta sig till middagen som vi skulle äta på en relativt nyöppnad restaurang som heter Humphrey’s och de var ett coolt och annorlunda ställe som låg ca 10 minuter ifrån där vi bor.

DSC_0124-001_Fotor

Nedan hittar ni adlinks

Jag hade på mig mina nya marinblå sammetsbyxor härifrån, silkeslinne härifrån, skor härifrån, sjal härifrån, solglasögon ifrån Stradivarius och väska Chanel.

DSC_0151-001_Fotor

DSC_0144-001_Fotor

Middagen var supertrevlig, maten kom i jättefina uppläggningar och annorlunda, rustika tallrikar osv vilket blev jättefint på bild men sen var kanske inte själva menyn riktigt my cup of tea. Jag är inget big fan av för konstiga saker och som ni ser på bilden ovan så var det ju lite speciell mat men en del rätter var jättegoda.

DSC_3938_Fotorm

Jag och min bordsdam. Vi båda är besatta av chokers <3

DSC_3910_Fotor

Mollys klackar!

DSC_0153-001_Fotor

Den här spicy beef tartaren var jättegod dock, helt klart min favorit under hela middagen. Älskar när restauranger dekorerar maten med blommor också.

DSC_0158-001_Fotor

Chicken wingsen med mögeloströran var också to die for!

DSC_0156-001_Fotor

Denna melonsalladen var inget för mig dock..

DSC_3920_Fotor

Det här var våra outfits igårkväll!

Förresten hur ser ni på det här med alkohol och middagar? Varken jag eller Molly ville dricka någon alkohol igår men när vi under middagen sa att vi endast nöjde oss med vatten så kände vi oss nästan lite dumma. För känns det inte alltid som att man är så himla tråkig om man tackar nej till alkohol medan resten av sällskapet beställer in både det ena och andra.

Varför är det så? Varför ska man känna sig tråkig för att man inte är sugen på alkohol? Är det inte helt sjukt egentligen? Alla ska väl få dricka precis vad man vill? Är du inte sugen på att glas ska du inte heller känna att du behöver ta ett för någon annans skull. Jag kan nästan känna att det är samma slags känsla när man tackar nej till desserten, vilket också är så fel. Känner man inte för alkohol eller dessert ska man fasiken inte känna att det känns jobbigt att tacka nej.

DSC_0162-001_Fotor

På tal om dessert så blev det en hel del av det igår. Vi blev inflyttade till salongen för desserten och när jag först kom in till bordet så trodde jag att detta var någon slags bordsdekoration men det tog inte lång stund förrän jag förstod att det var vår efterrätt.

DSC_0171-001_Fotor

För er som följer mig på snapchat så såg ni ju att man skulle hamra sönder dessa glittriga chokladbollarna för att sedan mötas av fem stycken olika tryfflar som låg inuti. Hur rolig idè? Älskar restauranger som tänker outside the box.

DSC_0192-001_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna