DSC_0251_Fotor

Igår morse startade jag och Molly dagen med lite bastu bad uppe på spa-delen i hotellet. Det var jättemysigt att sitta och basta och samtidigt titta ut över Bryssel i morgonsolen.

DSC_0263_Fotor

Hur snygga är inte mina glas-naglar förresten? De är genomskinliga och så har vi lagt som guld folie på dem. Tycker de är så balla och har fått så sjukt många komplimanger för dem och som vanligt så är det @nailsbyagnes i Västerås som har gjort dem.

DSC_0209_Fotor

DSC_4036_Fotor

Detta inlägg innehåller adlinks

Min baddräkt är härifrån och Mollys är härifrån

DSC_0278_Fotor

Senast överförda66

För er som undrar så hittar ni min skjorta här för endast 199kr!!

Har faktiskt haft rätt svårt för pyjamas trenden men gillar den mer och mer.

DSC_0276_Fotor

Sedan vankades det frukost och där kom vi fram till att det är faktiskt att roligt att vi ska byta hotell varje natt här i Belgien eftersom att det ger oss möjligheten att testa olika hotellfrukostar varje morgon 😉

Ja, det gäller ju att se det positiva i allt! Livet blir ju faktiskt lite härligare då än om vi skulle sitta och klaga på att det är jobbigt att byta hotell. Visst? Mer positive thinking och vi alla skulle må bättre tror jag. Allt behöver inte alltid var så krångligt liksom.

DSC_0295_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna