DSC_0519_Fotor

Igår efter frukosten så jobbade jag och Molly lite på hotellrummet. Vi svarade på mejl, bloggade och tog lite bilder. Därefter blev vi upphämtade i en taxi som tog oss till en park där det vankades picknick i solen, vilket var sååååå mysigt och avkopplande.

Det enda problemet var att det hade blivit lite missförstånd så både jag och Molly var tvungna att gå över en gigantisk gräsplätt med våra klackar och tunga resväskor för att komma till picknick platsen. Ni som följer mig på Snapchat såg hur det gick till haha. Heter @hannafribergs där.

DSC_0454_Fotor

Picknicken var beställd ifrån Pistolet, som tydligen är ett riktigt bra mack-café med mackor som är jättegoda. Vi fick 4 stycken små mackor var med olika fyllningar och jag testade både det ena och det andra som var typiskt Belgiskt att äta.

Visste ni förresten att Belgien är jättelitet och att de pratar både franska, tyska och flamländska beroende på vart du bor och är uppväxt. De har alltså inget eget språk. Jag hade faktiskt ingen aning om detta innan jag kom hit.

Senast överförda66

Vilket fall så somnade både jag och Molly på picknick-filten efter maten… Men vi var så trötta. Jag hann ju knappt komma hem ifrån Barcelona innan det var dags att åka hit liksom.

DSC_0482_Fotor

Det var två supermysiga timmar ute i naturen dock trots att största delen av samtalsämnena gick åt att prata om terrordåden som var här i Bryssel för några månader sedan. Så läskigt!!

DSC_4193_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna