DSC_0686-001_Fotor

DSC_4349_Fotor

Igår efter picknicken så åkte vi buss upp till en annan stad som heter Antwerp där vi spenderade hela eftermiddagen, kvällen och dagen idag. Vi åt bland annat middag på ett ställe som hette Smokey Joe’s Garage. Det är en pop up restaurang som de haft under sommaren och om de kommer att ha den även nästa sommar så kan jag verkligen rekommendera er att gå dit.

DSC_0678_Fotor

För det första så var atmosfären så sjukt nice. Hela stället liksom bara andades hippt samtidigt som det var så trendigt och avslappnat. Det här var ju mer än bara ett restaurangbesök, det här var en upplevelse.

DSC_0720-001_Fotor

Vi började med en varsin alkoholfri drink och ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om vad det var i min då jag bara bad bartendern göra en drink som var fin.

DSC_4370_Fotor

DSC_0716-001_Fotor

Här ser ni resultatet. Molly fick in en Moscow Mule som var en av de godaste jag någonsin testat och min drink vet jag som sagt inte så mycket mer om än att den var rosa.

DSC_0728-001_Fotor

DSC_0722-001_Fotor

Till förrätt delade hela bordet på lite tapas och en buffalo mozzarella som var to freaking die for!!! Tror ej ni förstår hur god den var (ni ser den på översta bilden). Den riktigt smälte i munnen bokstavligt talat.

DSC_4339_Fotor

DSC_0684_Fotor

DSC_0689-001_Fotor

Specialitén på det här stället var självklart kött så trots att både jag och Molly var väldigt sugna på pastan som fanns fick det bli en varsin hamburgare eftersom att det faktiskt var kött som stället de var bäst på.

En grej som är så himla töntig men som kan ge mig ångest är att välja vilken mat jag ska beställa. Jag har ju som ni vet alltid sjukaste beslutsångesten och är jag med en kompis och vi väljer mellan ungefär samma rätter så brukar jag alltid ta samma som min kompis för att jag ej vill ångra mitt val och sedan se min vän sitta och äta det där goda jag tänkta ta. Är detta normalt beteende? Känner ni igen er?

DSC_0738-001_Fotor

När hamburgarna sedan kom in så ångrade vi verkligen inte vårt beslut för även de var fantastiska. De var liksom en tripple burger så det var både bacon, pulled pork och någon annan köttbit så det var riktigt nice.

DSC_0741-001_Fotor

Under middagen pratade jag med de danska bloggarna som också är med på resan om Robinson och Paradise Hotel. En av tjejerna har nämligen medverkat i båda. Eller det var någon light version celebritet edition av Robinson… Men det var hennes medverkan i just det programmet som vi pratade mest om eftersom att jag självklart var super nyfiken på allt ifrån om maten var god, hur länge hon var där och om de hade någon typ av kontaktperson ifall det skulle vara något.

Tror ni att jag hade klarat av en månad i Robinson? Hade ni klarat av en månad i Robinson? Molly var fast övertygad om att hon hade klarat det och det tror jag också. Hon är ju så jäkla envis och jag tror att ger man sig fan på att man ska klara det så gör man det också. Det handlar egentligen bara om vilja.

DSC_0747-001_Fotor_Fotor

DSC_0748-001_Fotor

Det var så fint när mörkret smög sig på och de tände lanternorna på restaurangen. Det typ bästa jag vet är lanternor på restauranger. Tycker det är så förbaskat mysigt. Shake Shack i New York som ligger vid The Flat Iron Building är ju den ultimata restaurangen med lanternor eftersom att stället inte bara omringas utav gröna träd utan också av Manhattans fantastiska skyskrapor. Jag älskar att sitta där.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna