DSC_0808-001_Fotor

DSC_4476_Fotor

Sitter just nu på flygplatsen i Bryssel och väntar på vårt flyg tillbaka hem till Sverige. Både jag och Molly är helt slut så det ska bli så skönt att komma hem och förhoppningsvis hinna vara hemma några veckor i varje fall innan det bär av igen. Jag vet att det låter som väääääärldens i-landsproblem men det är faktiskt jobbigt och tär på krafterna att resa runt som vi gjort senaste månaderna.

DSC_0835-001_Fotor

DSC_0829-001_Fotor

Men tillbaka till Antwerp, här åt vi nämligen en super-lunch på Graanmarkt 13!! Ni måste på riktigt gå hit om ni någon gång besöker Antwerp. Antwerp ligger ca 45 minuter norr om Bryssel och var även det ett väldigt charmigt ställe. Vi var där halva onsdagen och typ hela torsdagen. Så typ ett dygn.

Förrätten de serverade här var något utav det godaste jag någonsin ätit. Jag kan dock inte säga vad det var jag åt men det var lätt friterade räkor med krispiga nudlar och en fräsch sallad med majonäs typ.

DSC_0818-001_Fotor

Och deras is te som var helt utan socker samt hemmagjort var också super fräscht. Älskar restauranger som har en trädgård på bakgården där de odlar frukt, kryddor osv. Vilket var precis vad det här stället hade.

dsc_4495

Både jag och Molly pratade i princip bara om hur gott vi tyckte att det var under hela tiden vi åt förrätten hehe… För att ni ska fatta vad det var för typ av ställe så tycker jag faktiskt att det kändes lite som Milles på Strandvägen.

DSC_0839-001_Fotor

DSC_0843-001_Fotor

Varmrätten var också fantastisk. Det var faktiskt stingrocka vi åt med ugnsbakade grönsaker, potatis och svamp. Ni måste verkligen gå hit om ni någon gång besöker Antwerp. Det är en order.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna