DSC_1020_Fotor

Är äntligen hemma ifrån Belgien igen så nu tänkte jag bjussa er på ett litet bildregn ifrån våra dagar där först ut är dom här skorna. En av de danska bloggarna köpte alltså dessa ifrån Gucci och jag dog när jag såg dem. Hur söta? Blev så himla sugen på att köpa mig själv ett par. De är verkligen helt fantastiska. Dock lite rädd för att jag ska tröttna på blommorna. Vad tror ni?

img_2877.jpg

Jag klämde även lite på dessa ur gulliga plånböcker inne på Gucci. Men 700 euro känns lite saftigt för en plånbok. Då köper jag hellre skorna för 300 euro.

img_2856.jpg

Och det blir bara mer shopping! Hur fantastisk är inte den här jackan?

Köpte den på Zara.

DSC_1039_Fotor

DSC_1036_Fotor

På restaurangen Balls and Glory i Gent så hittar du troligtvis de största köttbullarna jag någonsin skådat. Goda var det också och det fanns massvis med olika fyllningar att välja på. Min var kyckling och curry. Det här stället serverar alltså bara köttbullar därav namnet ”Balls and Glory” och sedan bjuder de på frukt på maten. Vi orkade dock inte det. Köttbullen var rätt mättande om vi säger så 😉

img_2870.jpg

Till alla er som frågat och undrat….

Tunikan jag hade på mig i det här inlägget och på bilden ovan hittar ni här (adlink)

img_2692.jpg

Happy wife, happy life! – Bästa uttrycket som ni män bör tänka oftare på

DSC_1023_Fotor

En grej som var himla charmigt med staden Gent var att det var så pittoreskt och mysigt med gamla små hus och spårvagnar men också att det fanns mycket graffiti och modernare byggnader.

img_2779.jpg

En snabbis i hissen har fått en ny innebörd.

I min värld betyder det en snabb bild innan vi stannar så att någon ser…

img_2869.jpg

Vad tycker ni om Instagram stories by the way? Jag försökte använda det en gång under resan men jag får för det första hälften så få visningar som på snapchat och för det andra så glömmer jag hela tiden bort att uppdatera den.

DSC_1018_Fotor

En av dagarna blev vi filmade av ett tv-team ifrån Belgien. De har nämligen tappat hela 30 % av turismen efter terrordåden och ville därför att vi skulle säga några ord om det etc.

img_2883.jpg

Kikade även in på Celine! Har ju länge varit sugen på en väska därifrån då jag verkligen behöver en större väska där jag får ner både dator och kamera. Jag föll för den här mossgrön/ bruna väskan men kände mig ändå inte riktigt 100 på färgen, så bestämde mig för att fundera lite till.

img_2858.jpg

Kikade även på den grå och marinblå. Men den grå känns för kall i färgen för mig och marinblått har jag rätt svårt för. Får helt enkelt fortsätta fundera. Är lite sugen på vinrött också.

Ja, det var några snapshots ifrån Belgien. Gillar ni sådana här inlägg?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna