DSC_1152_Fotor

DSC_1087-001_Fotor

Idag har det vankats fashion week. Hann bara med två visningar men sen har jag också spelat in ett superavsnitt av onsdagsbubbel tillsammans med Dasha som släpps på onsdag och så har jag ätit lunch med en dansk bloggerska och myst lite på Riche med Moa och Molly.

DSC_1136_Fotor

Jag hade på mig stövlar ifrån Steve Madden, kjol och topp ifrån Zara, solisar ifrån Stradivarius, väska ifrån Givenchy och pälsvästen minns jag faktiskt inte vart den är ifrån.

DSC_1085-001_Fotor

Här med Gertrude och Moa på Busnel som överraskade med väldigt fina saker.

DSC_1178_Fotor

Träffade även Freja och Maria, två danska bloggerskor som jag var i Benidorm med i somras. De är ju så snygga att man dör och Marias jacka är så fin att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Den gjorde bara i 35 exemplar nämligen.

Senast överförda74

Några favorit outfits ifrån Busnel visningen.

DSC_1099-001_Fotor

Mycket silke och mycket jordnära toner, såg även lite mossgrönt i silke.

Senast överförda75

Avslutade sedan med By Malina på Berns, men fick inte till så bra bilder eftersom att jag har ett fast objektiv och jag satt rätt långt bak vilket var lite synd för det var såååååå fina plagg.

DSC_1168_Fotor

Ska försöka ta lite fler bilder imorgon och på onsdag men det blev lite hattigt idag då jag kom direkt ifrån Västerås och kände mig lite småstressad och stissig hela dagen. Hope that’s ok tho! Ni är bäst, nu ska jag mysa lite med mina små kusiner. Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna