DSC_1185_Fotor

DSC_1204_Fotor

Startade fashion week dag 2 med en flera timmars lång frukost tillsammans med Danijela på Strandvägen 1. Vi åt så mycket att jag typ rullade därifrån men det var det värt för det var jättegott och det var ett tag sen vi sågs så det var mysigt att catcha upp med varandra.

DSC_1196_Fotor

Banan och mandelpannkakorna var riktigt mumsiga!

DSC_1266-001_Fotor

Mötte upp dom här tjejerna bland annat och gick på Lexingtons visning. De hade valt ut bästa musiken två av låtarna var Summertime Sadness och David Bowies ”love is lost” (Hello Steve Reich Mix), blev riktigt taggad.

DSC_1274-001_Fotor

DSC_1238-001_Fotor

Efter visningen bjöds det även på cola, öl och hamburgare uppe på takterassen. Supertrevligt faktiskt! Jag var dock proppmätt efter frukosten så det blev ingen hamburgare för min del.

DSC_1288-001_Fotor

Molly och Moa

Sen vankades det lunch på Sturehof med dom här donnorna. Det blev räkmackor och köttbullar men det trevligaste på Sturehof är inte maten tycker jag utan mer läget. Det är ju perfekta spaningsstället och det blev en lång lunch med ett riktigt skvaller-marathon. Vi satt och spekulerade i allt ifrån hur Justin Bieber egentligen mår och om hans och Selenas senaste bråk på Instagram var ett PR-trick till om man hade velat ha frikort i sitt förhållande. Ja ni hör ju, det var väldiga viktigheter vi pratade på den här lunchen.

DSC_1330-001_Fotor

Sen gick vi bort till Ida Sjöstedts visning som var lika magisk som alltid. Föll lite extra för den här blå fina kappan som ni ser ovan. Det är så fint med marinblått, jag önskar att jag kunde bära upp det bara. Har ju rätt svårt att göra det. Vet inte varför..

DSC_1356_Fotor

Tyckte även att det här setet var så fint. Jag älskar set och har sett många med matchande set här på modeveckan vilket är kul.

DSC_1350_Fotor

Sen ska vi ju inte tala om hur snyggt det här var.

Jackan är ju helt otrolig!

DSC_1366_Fotor

Bästa Ida!

IMG_2997

Tog en liten bild på hur det ser ut utanför visningarna så att ni ska få en liten inblick. Nu var det här visserligen typ 15 minuter efter Idas visning så det var inte så mycket folk kvar men man hänger ju princip mer utanför visningarna än på visningarna eftersom att en visning endast varar i 3-4 minuter.

Documents34

Snygga och fashionabla Bea och Lovisa – & Gertrude och jag, Gertrude var så fin i hennes kjol, den passar verkligen hennes personlighet för den var precis lika fin och gullig som hon.

DSC_1386_Fotor

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon också.

Först vankas det frukost hos fröken Dasha nämligen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna