DSC_1666-001_Fotor

Igår mellan visningarna så satte sig jag, Molly och Moa på Escalier och åt lite lunch. Har hängt med Molly och Moa hela veckan och vi har haft det supermysigt. Känns inte som att jag har jobbat utan mer som att jag bara har hängt runt med kompisar.

DSC_1656-001_Fotor

Kan verkligen rekommendera Escalier för lunch, det är supertrevligt och ligger ju centralt och bra inne i Sturegallerian. Hit är också trevligt att gå för ett glas vin eller två på kvällen.

DSC_1663-001_Fotor

Gillar verkligen dom här tjejerna! Vi har haft tre superdagar på modeveckan och nu ska jag ladda om batterierna för ikväll vankas det middag med Swarovski. Kommer mer updates om sista dagen på modeveckan senare under dagen. Kram på er världens bästa läsare <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna