DSC_1424-001_Fotor

DSC_1430-001_Fotor

Onsdagen kickades igång med frukost hemma hos Dasha som hade gjort så fint med ballonger och färska riktiga bär från skogen. Så sjukt att det numera är ovanligt att äta riktiga blåbär ifrån skogen.

DSC_1448-001_Fotor

Moa var så fin i sin blommiga blus. Samtalsämnet kring frukosten handlade mest om förhållanden och vilka bråk tjejerna har med deras pojkvänner. Jag skrattade så jag fick ont i magen åt allt de berättade.

dsc_5307

Och sen ska vi ju inte prata om hennes Gucci…

DSC_1507-001_Fotor

DSC_1502-001_Fotor

Vilket fall så var första visningen efter Dashas frukost Hannah och Amandas Daisy Grace och wow vilken show! Helt klart den roligaste modevisningen under hela modeveckan och när man inte trodde att det kunde bli bättre så kom ju Alex och Sigge ut tillsammans med Caroline Winberg.

DSC_5178_Fotor

Inspire satt givetvis bredvid varandra, ni har väl inte glömt låten?

Lyssnar gör ni HÄÄÄÄÄÄÄR.

Senast överförda78

Sen gick på Jennifer Blom som var totalt motsatsen till Daisy Graces visning. På den här visningen fanns det inte ens någon musik så förutom någon som introducerade varje look var det tyst.

DSC_1604-001_Fotor

Älskar mina sammetsklackar ifrån NA-KD. De är must haves för höstgardeorben babes. Ni hittar direktlänk till dem om ni klickar här om ni är sugna (adlink)

IMG_3257

En liten härlig bild på mig och världens mysigaste Molly. Vi var faktiskt helt oförberedda här och jag tycker det är så roligt när man lyckas fånga sådana ögonblick på bild. Behöver bli bättre på det för det ger en sån härligare känsla. Håller ni inte med?

DSC_1635-001_Fotor

Så här såg Jennifer Blom visningen ut. Det var mycket vackra kreationer och jag föll lite extra för den marinblå klänningen som modell nummer 2 så fint bär.

DSC_1612-001_Fotor

Den här orangea skapelsen var också lite cool tyckte jag.

DSC_1631-001_Fotor

Sist men inte minst så gillade jag verkligen den här röda klänningen. Det är så fint med rött och det känns som att det står högt på tapeten inför kommande modet. Har sett sjukt mycket rött under modeveckan. Hoppas ni tycker att mina rapporteringar har varit roliga och att ni har fått lite inspiration för nu har jag faktiskt inte så mycket mer att visa er ifrån Stockholm Fashion Week.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna