DSC_1743-001_Fotor

dsc_5445

Modeveckans sista show höll Zalando och Sofi Fahrman i. De visade till skillnad mot alla andra höstens istället för vårens trender och direkt efter visningen ställde de upp montrar med alla kläder så att man kunde shoppa plaggen direkt. Hur roligt?

Senast överförda79

Jag föll lite extra för dessa två ouftisen.

Byxorna har jag redan i garderoben hemma dock vilket kändes lite extra roligt.

DSC_1690-001_Fotor

Här var det lite förmingel på Berns

DSC_1721-001_Fotor

DSC_1727-001_Fotor

Dom här skorna!!!!

Finns liknande här har jag sett (adlink)

DSC_5442_Fotor

DSC_1697-001_Fotor

Gertrude och Molly

Det var en rolig visning och efter att den var slut så blev jag intervjuad av Zalando gällande höstens stora trend “Opulence” vilket kort och gott är lite Balmain och Dolce Gabbana inspirerat. Tänk er guld, stora volanger, paljetter, glitter osv. Eller kolla in här så fattar ni vad jag snackar om. Jag hade själv ingen koll på trenden innan jag fick intervju-frågorna nämligen haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna