DSC_1934_Fotor

God morgon gänget! Har precis kommit tillbaka ifrån ett träningspass med min personliga tränare Patrick och känner bara att jag måste prata lite med er om det här med personliga tränare eftersom att det PÅ RIKTIGT är det bästa beslutet jag någonsin tagit att börja träna med en.

Jag har tränat ca. 2-3 gånger i veckan med Patrick sen i maj och utan honom hade det garanterat inte blivit så mycket träning för min del, för det har varit så mycket på senaste att jag bara skulle ha prioriterat andra saker än träningen om jag inte hade haft mina träningstimmar med honom vilket är så dumt egentligen eftersom att jag vet att träning ger mig energi och får mig att må bättre och orka mer saker. Ett inbokat träningspass ser jag därför numera lika viktigt som ett möte och det tror jag att vi alla borde göra för att inte strunta i träningen bara för att man inte riktigt känner för det.

DSC_1903_Fotor

Jag tycker helhjärtat att ni som känner att ni hemskt gärna vill komma igång med träningen men inte vet hur ni ska gå tillväga borde kolla upp vad det kostar med några PT-timmar, jag vet att det kan vara väldigt dyrt men se det som en investering i dig själv. Du kommer inte bara få en otrolig hjälp på traven att komma igång eller nå dina mål utan det är också otroligt viktigt att man gör rätt när man tränar så att man inte skadar sig och så att övningarna tar där dom ska.

Många tränar alldeles för lätt för vad de egentligen borde och klarar av men med en personlig tränare så kan man ju inte maska eftersom att han eller hon står där bredvid, ser vad du klarar av och inte och pushar dig till ditt max. Det känns också som att träningen blir mer effektiv när man tränar med en personlig tränare vilket är perfekt om man vill köra en kickstart och komma igång.

DSC_1975_Fotor

Jag känner mig starkare än någonsin och att börja träna med en personlig tränare är det bästa beslutet jag någonsin tagit. För han får mig att klara saker jag aldrig trodde att jag skulle klara själv och det är så skönt att ha någon som bara säger åt en vad man ska göra så att man bara kan göra det, utan att behöva tänka så mycket på hur det känns och att det är jobbigt. Säger Patrick att jag ska göra 15 upphopp så gör jag 15 upphopp för då litar jag på att han vet att jag klarar det.

Mer personliga tränare åt folket!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna