DSC_1989-001_Fotor

Jag har inte bloggat någonting under helgen men för första gången på väldigt länge kände jag att det är okej att det blir så ibland. Jag är ständigt uppkopplad och ibland måste livet få komma emellan. Jag har svårt att skilja på jobb och ledighet som det är och behöver verkligen bli bättre på det för min egen skull för så stressad som jag ibland kan känna mig över mina många gånger orealistiska mål är det något jag behöver ta mer på allvar. Tanken med den här helgen var i varje fall att jag skulle ta det lugnt och bara möta upp Danijela för en härlig AW i fredags på Tures men fick sån fredags-feeling så fortsatte vidare till både Escalier, Bernies och Musikaliska innan vi slutade upp på Wall som vanligt. Tycker verkligen om det stället och det blir ju inte mindre roligt över att det alltid är så många vänner där.

Sen kom lördagen och bakisångesten. Jag hade inte druckit mycket kvällen innan, men hade ju haft en sån rolig fredag och ni vet ju hur det brukar vara när man gjort något roligt och det roliga sedan är slut? Så att ligga ensam hemma resten av helgen fanns liksom inte som alternativ för då hade jag verkligen bara tyckt synd om mig själv, känt mig ensam och ynklig och mått dåligt. Så Danijela tog saken i egna händer, försökte få mig på bättre humör och så satte vi på några avsnitt av Gossip Girl.

DSC_2031-001_Fotor

Sen bjöd Ellinor över mig på middag hemma hos henne så då tog jag en dusch, satte på lite bra musik i hela Danijelas lägenhet, letade igenom Danijelas badrumsskåp och necessärer på smink, hudkrämer och parfymer. Sminkade mig, lockade håret och dansade lite medans Danijela sprang fram och tillbaka med lite snygga party-toppar som jag fick låna. En timme senare var bakisångesten borta och jag satte mig i en Uber till Ellinor med en flaska rödvin och hade en supermysig middag med henne och tre andra tjejer. Kvällen slutade lika festligt som min fredag dansades till alla mina favoritlåtar på Wall.

DSC_2005-001_Fotor

Att vakna imorse kändes mycket lättare och efter min och Danijelas mysiga lilla eftermiddagsfika som vi tog på Mocco så bara studsade jag därifrån. Får alltid så himla härlig energi av henne och kände mig bara så himla glad och tacksam över livet och de vännerna jag har runt omkring mig. Satte på min absoluta favoritlåt just nu (ni hittar den här) i hörlurarna och gick sedan och log för mig själv resten av promenaden till mitt tåg hem.

Resten av min kväll kommer nu att bestå av ett varmt bad, lite rödvin, lugn musik, tända ljus, ansiktsmasker och body scrubs. Jag behöver några timmar för mig själv ikväll och så behöver jag ladda batterierna för veckan.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna