DSC_0878-001_Fotor

DSC_0889-001_Fotor

Bläddrade igenom bilderna ifrån Bryssel och insåg att jag helt glömt er visa dom här ifrån vår sista dag i Gentse som var en annan liten stad rätt nära Bryssel. Det var precis lika mysigt här som i de andra städerna vi har besökt och staden omringas av en kanal som vi åkte båt igenom på eftermiddagen innan vi skulle äta middag.

DSC_4562_Fotor

DSC_4587_Fotor

Det låg otroligt mysiga och små restauranger längs kanalen och även små gömda platser där det satt par som hade picknick och det såg väldigt romantiskt ut.

DSC_0915-001_Fotor

Titta bara på den här charmiga lilla restaurangen alldeles vid vattnet.

Ja wow, det var så mysigt här.

DSC_0876-001_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna