inspel av musikvideo

Jag får sällan elaka kommentarer här på bloggen vilket jag är otroligt glad och tacksam för men det här inlägget som jag skrev i Barcelona verkar ha upprört många och jag har försökt ignorera hela grejen för att jag blivit rätt ledsen över vad några av er har skrivit om mig, men nu när jag fick den här kommentaren som ni ser här nedanför så kände jag att jag var tvungen att ge ett svar på tal. Vill också bara förtydliga att jag inte skrev om detta för att trycka det i någons ansikte. Jag skrev det för att jag ville berätta en ofiltrerad version om hur det går till ibland.

Här är kommentaren jag fick:

”Helt ärligt, från vad jag sett och hört och jag har följt dig ett bra tag nu, så verkar du vara en så jävla vidrig, ytlig och bitchig människa. Skriver om att man inte ska skriva elaka kommentarer och att man ska sätta sig i den andra personens position, medans du får en free pass på allting för att du är ju trots allt en framgångsrik bloggare. Som t.ex när du fick gå först in i en resturang (trots lång kö) för att du är bloggare och har många följare på instagram… Och sen fick du det att framstå som att folk skulle vara okej med det för du har ju trots allt många följare. Så patetiskt. Folk säger att man inte ska ta åt sig av ”elaka kommentarer” men jag hoppas fan att du tar åt dig och inser att så många slutat följa dig då alla insett att du är så jävla vidrig. Alltså usch spyr verkligen. Vet inte hur du sover om nätterna ibland alltså.”

Här är mitt svar till den här tjejen och till er andra som skrivit liknande saker:

Tycker din kommentar är ganska elak. Jag skulle aldrig skriva en så elak kommentar som du gör här, och kan inte förstå hur du kan hoppa på mig och påstå att jag är en vidrig, ytlig och bitchig människa. Det kallar jag ett påhopp, när man skriver så till någon man inte alls känner. Om du lärde känna mig skulle du förstå att jag är allt annat än det du skriver. Jag är en väldigt snäll, jordnära och ödmjuk person. Och det kan nog alla som faktiskt känner mig intyga. Jag skulle aldrig skriva en sån här elak kommentar till någon, och jag behandlar alla människor vänligt och respektfullt. Att jag fick gå före i kön på en restaurang verkar ha varit väldigt provocerande för många. Och då skulle jag vilja upplysa alla er som tycker det är så hemskt att det är så här det går till här i livet.

Hur många sk kändisar står inte på olika listor, går före i köer, äter gratis osv. Och hur många sk icke kända människor har också olika förmåner via jobb etc som gynnar oss gentemot andra. Livet är inte rättvist men det är alltid de bittra, avundsjuka människorna som hela tiden måste klaga. Bara för att man har ett offentligt jobb, och pga det får gå före i en kö så innebär inte det att man är vidrig, ytlig och bitchig. Jag är också helt säker på att du själv, om du hade haft samma möjlighet också gått före i kön. Och om man har förmånen att få gå före i en kö, bli vip behandlad or whatsoever så gör det en inte till varken en bättre eller sämre människa. Vi är alla lika och lika mycket värda, men får lära oss att leva med att livet kanske inte är rättvist. Vissa personer pga sina yrken, roller, kända föräldrar osv blir behandlade annorlunda, that is a fact. Är alla dessa människor elaka och vidriga för att de får speciell behandling på restauranger, premiärer etc? Nej. Jag tänker fortsätta sova gott om nätterna för jag är en bra och omtänksam människa som bara vill alla väl, som vill inspirera andra, som är ambitiös och jobbar hårt. All min framgång och allt jag har lyckats med och skapat har jag jobbat och slitit för helt själv. Det är inget som bara ramlat över mig.

Slutligen ett råd till alla som lägger ned tid och energi på att skriva elaka kommentarer, använd den tiden och energien till att skapa något positivt för er själva istället. Det skulle få er att må så mycket bättre.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna