DSC_2039_Fotor

Igår innan jag gick och la mig så förberedde jag frukost för idag eftersom att jag ville hinna träna och göra mig i ordning i lugn och ro nu på morgonen innan jag ska bege mig till Stockholm för en heldag med möten, podcastinspelning osv.

Här är recept för 1 person:

1 dl havregryn
1 dl valfri mjölk (jag använde mandelmjölk)
1 msk fet yoghurt (turkisk eller grekisk)
1 banan (hälften mosad, hälften skivad)
1 tsk linfrön eller chiafrön

DSC_2048_Fotor

Gör så här:

Kväll: Blanda havregryn, mjölk, yoghurt, 1/2 mosad banan och lin- eller chiafrön i en skål och sätt in i kylen med plast ovanpå.

Morgon: Värm lite i mikron om du vill ha den ljummen eller servera gröten precis som den är med skivad banan eller andra bär. Det är även supergott att toppa med pecannötter, kanel, kakao eller valnötter.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna