Documents39

Har varit lite dålig på att promota min och Dashas podd Onsdagsbubbel här i bloggen men ni var väl för guds skull inte missat den? Vi babblar på om allt möjligt och det stående temat för varje podd är ju att faktiskt berätta “vad vi gjort i helgen” vilket alltid är roligt. Vilket fall så pratar vi om Fuckboys i dagens podd.

Hur vet du att killen du träffar är en fuckboy? Kan man ändra på en fuckboy? Och vad är en fuckboy egentligen? Vi pratar också om Paradise Hotel och våra åsikter kring realityserier samt är det okej att googla någon innan första dejten och vem är egentligen killen som jag är lite sugen på och som Dasha följde på Instagram? Allt detta och mycket mycket mer i veckans Ondagsbubbel som ni hittar i Podcasterappen och på Itunes.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna