DSC_2146_Fotor

DSC_2150_Fotor

Har precis checkat in på Scandic Haymarket på Hötorget tillsammans med Anna och Olivia, vi ska på Chic galan eller snarare The chicest party ikväll och sen ska vi stanna hela helgen för att mysa, äta middag, gå runt lite på stan och bara hänga runt. Det ska bli jättemysigt!

Är förövrigt världens lyckligaste just nu och sen igår, men jag får berätta mer om det senare när allt är påskrivet och klart. Det kändes på riktigt som en sten släpptes ifrån mitt hjärta igår när jag fick det här beskedet och när jag ringde och berättade för en av mina tjejkompisar började jag till och med gråta för att jag var så glad. Men jaaaaa, ni får veta mer i helgen (!!!!!!)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna