Senast överförda87

Har snöat in mig på marinblå sammets soffor

Som väntat så har jag fått extremt mycket frågor kring lägenheten så tänkte att det är lika bra att jag skriver ett till inlägg eftersom att det blev lite hastigt i det tidigare blogginlägget.

1. Nej jag har tyvärr inte köpt någon lägenhet än (letar fortfarande). Vad jag bestämde mig för att göra tillsvidare är att hyra en lägenhet i 8 månader av vänner till familjen för det hade inte fungerat att pendla mera. Jag har känt mig så utmattad, trött och nedstämd på senaste för att jag inte har hängt med i tempot livet har gått i.

2. Den ligger på Östermalm! Den är 58 kvadratmeter stor, möblerad och det är en superfin, ljus och fräsch 2a med stora fönster vilket gör att det nästan känns som att man har en balkong när man öppnar dem.

När jag fick mina nycklar och hade skrivit på kontraktet så släppte verkligen en tyngd ifrån axlarna och nu är det enda jag kan tänka på hur mycket jag längtar efter att få flytta in vilket jag får göra om tre veckor ganska exakt. Jag har redan börjat packa och vill inget hellre än att bara göra mig hemmastadd där nu, nu, nu.

Det känns också väldigt stort att för första gången någonsin få flytta hemifrån på riktigt och att äntligen kunna ge mig själv mer utav en vardag. Något annat som också känns fantastiskt roligt är ju faktiskt att Anna också flyttar upp straxt efter mig och vi har redan bestämt att vi varje söndag ska starta traditionen ”Taco-kväll, skvaller och ansiktsmask”. Och när vi ändå snackar lägenheter, kan ni inte ge mig era bästa tips på inredningsbutiker och inrednings webb-shoppar? Jag behöver massvis med inspiration. Tack livet!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna