img_3575.jpg

Här kommer lilla helgen i bilder. Den började i torsdags på chic galan med en nykter utgång. Det var kul men det är inte as kul att vistas i krogmiljö med mycket folk och så hög musik när man inte druckit en droppe. Var tvungen att be om öronproppar för det var för tok för högt…

DSC_2405-001_Fotor

Vaknade upp pigg, glad och fräsch och mötte upp den här pinglan aka Danijela för en långlunch på Milles, bakfickan till Strandvägen 1. Mina byxor är ifrån NA-KD (direktlänk – adlink) för er som undrar, de är sååååå nice.

DSC_2269-001_Fotor

DSC_2307-001_Fotor

DSC_2284-001_Fotor

Vi drack bubbel, snackade skit och åt länge och långsamt. Vädret var jättehärligt och varje gång solen tittade fram bakom molnen och smekte mina kinder så tackade jag mig själv för livet. Jag känner mig så tillfredsställd med allt just nu och jag är så glad för vilka fantastiska vänner jag har omkring mig. Ser så mycket fram emot min födelsedagshelg när jag ska få spendera en hel helg med dem.

DSC_2320-001_Fotor

Världens gulligaste lilla Mini var också med på lunchen.

Det är Danijelas hund och hon är så söt och liten.

DSC_2314-001_Fotor

DSC_2294-001_Fotor

Finaste tjejerna <3

DSC_2310-001_Fotor

Så mysigt med lååååånga luncher.

Måste ta vara på uteserveringarna också …

img_3517.jpg

Efter fredagslunchen vinkade jag och Anna av Olivia och tog en AW på Italiano bar med Dasha innan vi mötte upp den här bruttan och PJ och Erik för middag på Kasai. Det är ett nyöppnat ställe på föredetta Hotellet som jag kommer hänga mycket på framöver. Älskar maten, älskar konceptet och tycker ni alla måste gå dit för att uppleva det själva. Hade festligaste middagen på länge!

img_3519.jpg

Maten är på riktigt helt fantastisk. Måste rekommendera denna sushin ni ser på bilden och det friterade riset med spicy tuna lite extra mycket.

img_3580.jpg

img_3578.jpg

img_3579.jpg

Drinkarna är också fantastiska. Skulle tips alla om att köra avsmakningsmenyn samt beställa in lite roliga drinkar. Vi körde avsmakningsmeny och det blev hur bra som helst. Det brukar ju faktiskt bli bäst när man går till restauranger som serverar asian fushion.

DSC_2440-001_Fotor

Det blev lördag och jag och Anna satte oss på Broms för frukost.

DSC_2445-001_Fotor

DSC_2438-001_Fotor

Vi åt en varsin ricotta smörgås, yoghurt, juice, kaffe m.m. Blev lite besviken på mackan faktiskt men det gjorde inget för det är alltid lika trevligt på Broms och det lär ju bli mitt nya stammisställe eftersom att….

img_3518.jpg

img_3588.jpg

JAG HAR HITTAT LÄGENHET!!!!!

Jag är så lycklig, så lycklig och äntligen är kontraktet skrivet och jag flyttar in om två veckor. Det känns så stort men ändå så konstigt för det är ju som att jag redan bor här i Stockholm eftersom att jag är här hela tiden. Däremot så blir det ju min första riktiga flytt hemifrån. Fine att jag har bott i både Australien och Dubai men nu ska jag ju bo helt själv, i mitt alldeles egna ställe.

Det ska bli så skönt att slippa pendla, slippa springa runt på möten och events med så mycket saker och packning och att slippa planera vad jag ska ha på mig flera dagar i förväg. Det kändes på riktigt som en tyngd släppte ifrån mina axlar när jag bestämde mig för att ta den här lägenheten.

img_3572.jpg

img_3577.jpg

Lägenheten firade vi med lite middag på Mister French. Har inte alls hängt mycket där men gillade det jättemycket. Det är ju så mysigt med lanternor. Dör för det. Älskar att stämningen var lite festlig också.

img_3571.jpg

Jag och Anna åt en varsin Moules frites eftersom att jag helt sjukt nog ALDRIG någonsin ätit det och wow vad gott det var. Tråkigt att jag knappt tog mig igenom 2/3 av alla musslor för det var jättegott. Ville bara hälla upp såsen i ett glas och dricka det.

img_3570.jpg

Var på så bra humör igår och kände mig jättesnygg i min nya byxdress ifrån Zara. Den sitter som en smäck, och jag älskar att den är mossgrön, det är ju typ min nya favoritfärg och jag känner på mig att mossgrönt kommer bli det nya svarta för mig i höst.

Nu ska jag och Anna bege oss till Mocco eller Nybrogatan för frukost innan det bär av hemåt. Jag ska börja packa lite inför flytten, planera veckan och bokföra snaaaaaaarkkkkkk.. Men det ska bli kul. Har en sjukt rolig vecka framför mig faktiskt, tisdagen speciellt, då händer det grejer… Sen ska jag till Köpenhamn torsdag – lördag också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna