DSC_4752_Fotor

DSC_4090_Fotor

Vad tycker du om att du köper nya dyra Chanel väskor för FLERA tusen kronor och reser men samtidigt så hjälper dina föräldrar till med betalningen till lägenheten? Hade varit intressant att få din åsikt om det.

Svar: För det första vill jag bara säga att jag är väldigt trött på att folk ska lägga sig i vad andra människor lägger sina pengar på. Mind your own business. Men om du nu hemskt gärna vill ha ett svar på den här frågan så ska jag ge dig det. Lägenheten jag precis fått betalar jag för helt själv eftersom att det är en hyres och vi inte har köpt en lägenhet ännu. Men när det kommer till att köpa en två:a i Stockholms innerstad så är det inte alldeles enkelt för en ung person som jag, eftersom att du måste lägga en så hög kontantinsats. Mina föräldrar ser hela det framtida lägenhetsköpet som en investering, det är alltså inga pengar jag får av dem. De pengarna får ju mina föräldrar tillbaka när vi i framtiden säljer lägenheten.

Jag inser att jag är priviligerad som har föräldrar som kan gå in och hjälpa mig med insatsen i lägenheten och jag förstår att inte alla har och kan få den hjälpen från sina föräldrar. Ärligt talat tycker jag det är helt sjukt med lägenhetspriserna i Stockholm. Hur ska unga människor kunna skaffa sig ett eget boende? Har man inte förmånen att få hjälp av sina föräldrar exempelvis är det ju så gott som en omöjlighet att skaffa en lägenhet i Stockholms innerstad. Jag är så tacksam för att jag kan få den hjälpen av dem. Jag tycker dock att politiker borde agera och tänka på alla oss unga människor och se till att det finns lägenheter som alla kan klara av att köpa och ha råd med. Ingen tänker på oss ungdomar i dagens samhälle. Ska ungdomar behöva bo hemma hela livet pga de sjuka lägenhetspriserna??????

Documents40

Jag förstår också att många inte förstår sig på hela väsk-grejen för när jag började fundera seriöst på att köpa mig en Chanel så tyckte min mamma att det var helt absurt att lägga så mycket pengar på en väska. Hon sa att hon tyckte att jag borde spara pengarna och åka på en rolig resa istället. Men ju mer vi pratade om det, desto mer förstod hon mig. Den här väskan kommer jag ju att kunna använda hela livet ut och förhoppningsvis kommer den också få mig att känna mig lika fin varenda gång jag bär den.

DSC_3460_Fotor

För hur jag än ser ut så känner jag mig så jävla fin varje gång jag bär någon av mina Chanelväskor. Det spelar ingen roll om håret är skitigt eller att jag går runt med sminket ifrån gårdagen. Kärleken till den väskan är obeskrivlig och det låter säkert helt sjukt i mångas ögon men för mig, som älskar fina saker och som har kämpat hårt för att kunna ge mig själv den presenten, så är den här väskan så mycket mer än bara en väska.

DSC_3488

Paris i somras när jag köpte min boy (min klassiska hänger på axeln)

Jag kommer aldrig glömma känslan att kliva ut ifrån en butik med sin absoluta drömväska i handen och jag har inte ångrat en endaste liten sekund att jag har köpt den.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna