DSC_7516_Fotor3

Ifrån vår musikvideo-inspelning till första låten

Hade en sån fuldag idag så har inte fotat någonting för har bara känt mig lite hängig och seg men var som sagt och spelade in en ny låt i studion hela dagen idag med Molly och Margaux.

Vill ni veta hur det gått till, för det är nämligen rätt sjukt?

dsc_4557

dsc_4538-2

Bilder ifrån Studion

Det var nämligen inte förrän igår eftermiddag som vi fick höra den första gången igår och idag så var vi i studion i ca 5 timmar för att spela in den (!!!) Fick sitta hela dagen igår och nöta och lyssna på låten och sen idag var det bara att köra på. Man sjunger ju typ en vers i taget ca 5-6 gånger och sedan tar man nästa och så håller det på så genom hela låten så att man verkligen sätter alla toner osv. Det var dock lite segt för vaknade med ont i halsen i måndags men det gick jättebra ändå.

DSC_3470_Fotor

Första gången vi sjöng i en studio tillsammans, då fick vi test-sjunga sommartider hej hej och love yourself med Justin och oj oj oj, vad kul vi hade det och vad nervösa vi var

Gillar låten ju mer jag hör den och på torsdag får vi ett så gott som färdigt resultat. Det kommer dock dröja ett tag innan ni får höra den. Men nu vet ni ju i varje fall att en till låt är på g vilket känns jättekul. HÄR hittar ni förra låten, för ni har väl inte glömt bort den härliga sommar-dängan?

Förresten, det är så kul när ni skickar snapshats på när den spelas på offentliga ställen eller när ni själva spelar och sjunger med till den. Mer sådant tack, blir alltid jätteglad.

DSC_7700_Fotor

DSC_7621_Fotor

Två till bilder ifrån musikvideo-inspelningen

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna