Om jag blir ett genomsnitt av alla de här fina tjejerna så känns det väldigt bra!

I veckans avsnitt av Onsdagsbubbel pratar jag och Dasha om att göra slut med vänner. Hur gör man slut med en vän? När ska man göra slut med en vän och visste ni att ni blir ett genomsnitt av de 5 närmsta personerna som ni umgås med och influeras av?


När man tänker på detta kan man antingen bli lättad eller orolig… Är dina närmaste vänner positiva och pushar och inspirerar dig? Eller är de du umgås med negativa personer som bromsar sig och ständigt talar om för dig hur svårt det är att lyckas, eller att det är omöjligt att bli framgångsrik? Ta dig en funderare och lyssna på podden. 

Ni hittar den på Itunes, Podcasterappen och här (klick!!!)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna