DSC_2494_Fotor-2

Det är så roligt att äntligen vara här i Köpenhamn. Jag har ju velat åka hit så länge. Vi är 12 st bloggtjejer ifrån Sverige som är här nere tillsammans med Maybelline. De andra är bara här ett dygn men jag och Molly ska stanna en extra natt eftersom att både hon och jag verkligen vill göra Köpenhamn.

DSC_2469_Fotor

Direkt när vi kom till hotellet och medan vi väntade på att få rummet så gick vi och satte oss på bakgården och åt en varsin Caesar-sallad. Jag var så hungrig att jag bara slängde i mig maten men det fick jag sota för senare eftersom att jag gått och haft ont i magen hela kvällen.

DSC_2478_Fotor

Och mysigaste Elin drack lite rosé

DSC_2482_Fotor

När vi landade på Kastrup fick vi gå bort till Marlene Birgers pop up store och hämta ut en gåva. Fick en superfin liten necessär som ligger i påsen ovan bakom vinet hehe. Kan visa den senare.

DSC_2464_Fotor

Här är en del av tjejerna! Så härligt gäng är vi.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna