DSC_2657_Fotor

DSC_2655_Fotor

Igår vankades det middag på The Market, vi åt avsmakningsmenyn och då brukar man ju aldrig veta hur många rätter det är man får så vi åt på eftersom att det var så himla gott och när vi sedan började bli mätta så kände jag att jag var tvungen att fråga servitrisen hur många rätter det var kvar varpå hon svarade att vi bara var inne på förrätten…

DSC_2587_Fotor

Jag hade på mig min nya snygga byxdress ifrån Zara och fick massvis med komplimanger för den. Men den är ju så snygg. Den gör sig ej så rättvis och bra på bild dock.

DSC_2680_Fotor

DSC_2663_Fotor

Efter middagen hämtade en taxi upp oss och de andra bloggarna ifrån Norge och Finland för att köra oss till en lagerlokal där Maybellines strobing party hölls. Det bjöds på sushi, alla fick en varsin gåva ifrån Jane  Koenig och så fanns det godis och drinkar. Det var även lite liveuppträdanden och så berättade de självklart om deras nya produkt. Fick även välfyllda goodie bags men eftersom att jag hatar att testa nytt smink så ska jag ge bort den till typ Anna eller mamma, som jag vet älskar sådant.

DSC_2661_Fotor

Fick hålla mig långt borta ifrån godiset för att inte bli sugen dock…. För det går ju inte att äta och dricka allt man blir bjuden på, på events eftersom att det är så ofta man går på sådant som bloggare. Drack faktiskt även bara vatten igår då jag måste börja välja mina tillfällen. Speciellt när jag lever det livet jag lever där det alltid bjuds på bubbel och godsaker. Det håller ju liksom inte i längden.

4ba201feb461cf0180cc9e89eb510b90

31c75b443940d3c9e1ded2f0df7bc0eb

Lånade även två bilder ifrån Bea, då hon är så duktig på att fotografera. Kolla in hennes blogg liksom. Nej nu ska vi njuta av vår sista kväll här i Köpenhamn. Puss på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna