DSC_2837_Fotor

Gick runt på stan hela dagen igår och eftersom att vi gjorde Köpenhamn i klackar så fick det bli en del fikastopp då vi behövde vila fötterna. Ett av ställena vi besökte var The Union Kitchen. Anledningen till att vi gick dit var för att deras kaffe kommer ut med text på vilket vi självklart tyckte var supergulligt.

Senast överförda90

På våra stod det ”Call me och sedan ett telefonnummer” vilket typ måste vara den bästa inledningsfrasen för en potentiell flört för en barrista. En annan grej man kan göra är att beställa in något festligt till sällskapet där den man är intresserad av sitter i. Man skulle också personligen kunna beställa in något till just den personen om de är ett stort sällskap. Tänk er att servitören bara ”Här kommer en hotshot ifrån fröken där borta” och så pekar hen på dig. Lite kul, visst?

DSC_2684_Fotor

Men åter till Köpenhamn och Danmark, gud vad jag gillar det här stället. Alla är så trendiga och det känns så himla chill, chict och nice. Har aldrig skådat så mycket snygga män på ett och samma ställe NÅGONSIN! Det är faktiskt helt sinnessjukt. Behöver boka in en super tjejweekend här snarast.

DSC_2833_Fotor

Ja, här ser ni ju verkligen hur glad jag är över det här med de danska männen haha… Tycker även att danska låter lite sexigt, håller ni inte med? Kys og knus liksom <3

DSC_2802_Fotor

DSC_2821_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna