DSC_2759_Fotor

DSC_2718_Fotor

När vi började bli sugna på lunch så bestämde jag och Molly oss för att promenera bort till Far’s Dreng. Ett mysigt super Instagram-vänligt litet hak på Ny Adelgade 7. Så glad att vi hittade det stället för det var verkligen trevligt och rustikt.

DSC_2725_Fotor

Vi tog en varsin avokadomacka och en chiapudding och en skyr bowl och trots att chiapuddingen var väldigt god med macha i osv så var skyr bowlen liiiiiite bättre. Hade önskat att chiapuddingen hade haft mer tillbehör än de få bären då man snabbt tröttnade på den.

Senast överförda89

Tycker det blir så gulligt att dekorera mat med blommor. Min blomsterbutik i Västerås säger alltid åt mig att jag måste lära mig att göra det så att jag kan ta lite extra fina bilder åt er här på bloggen om jag lagar mat. Ska be dem om lite tips och trix nästa gång jag är där.

DSC_2731_Fotor

DSC_2761_Fotor

Tips att gå hit för frukost, brunch eller lunch i varje fall. Deras våfflor såg magiska ut och avokadomackan var GOALS. Det ligger i närheten av alla butikerna så det är inte så långt att promenera heller.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna