DSC_2897_Fotor

// Kavaj här (adlink) / Skinnbyxor Zara / Sammetsklackar här (adlink) / Solglasögon Stradivarius / Väska Chanel / Armband Hermes //

När jag först satte på mig den här kavajen/ toppen så sa mamma åt mig att jag såg ut som en judolärare vilket förstörde hela bilden av den här fina toppen för mig men nu har jag kommit över det och tycker att den är svinsnygg. Det var länge sedan jag fick så många frågor kring ett plagg på snapchat som jag fick igår gällande den här.

DSC_2969_Fotor

Det matchade så himla fint med min klassiska Chanel eller med svarta väskor överlag egentligen eftersom att den har svarta sömmar. Har annars väldigt svårt att matcha svart och vitt faktiskt <3

Senast överförda92

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna