mollyhannaFotor

Sista natten i Köpenhamn så bytte vi hotell till hotell SP34, det låg bara ett stenkast ifrån vårt förra hotell men det här stället var lite mer robust och rustikt. Vi kunde inte bestämma oss för om vi skulle betala för hotellfrukost eller gå ut och äta men när vi läste recensionerna om frukosten på tripadvisor så bestämde vi oss för att köra på hotellfrukosten.

DSC_3187_Fotor

DSC_3212_Fotor

Och vi ångrade oss inte… För det första så var restaurangen där frukosten var så himla gullig. Det var trämöbler, växter, lanternor och det bara andades natur.

DSC_3202_Fotor

Vilket det också var. Allt var nämligen ekologiskt och det fanns massa gott som paleobröd, fröknäcke, bicher muesli, smoothies osv. En perfekt hotellfrukost om du frågar mig.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna