DSC_2100_Fotor

Beskriv din höst i tre ord.
Spännande, händelserik och effektiv. Jag håller på och ger mig in i något jag aldrig hade kunnat drömma om att jag skulle göra, jag kommer äntligen flytta hemifrån och till Stockholm och jag är supertaggad på att göra riktigt bra ifrån mig karriär- och jobbmässigt.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Det bästa är att jag fyller år, att man äntligen får plocka fram höstkappan igen, kantarellmackan och alla mysiga, långa promenader man vill ta i fina, färgglada skogsområden. Sämsta är att det börjar bli kyligt och jag förstår inte hur någon skulle kunna svara något annorlunda på den frågan… 7 månader av kyla, det är vad vi har att vänta oss….. Höstpepp!!!!

USA_5889_Fotor_Fotor

DSC07255_Fotor

Hur höstmyser du?
I år kommer jag höstmysa mycket med mina vänner eftersom att jag SNAAAAAART flyttar till Stockholm, bjuda hem dem på fika, tända ljus, kolla på serier nerkrupen under en filt och bara hänga på massa caféer, promenera och försöka läsa mycket böcker.

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Träna! Jag har tränat till och från de senaste månaderna men jag vill försöka hitta rutinen och ge ut och springa mycket mer innan det blir för kallt. Och sen hoppas jag också att jag och min personliga tränare kommer kunna fortsätta att träna tillsammans trots att jag flyttar till Stockholm.

rosakappazara

Hur ser din höstoutfit ut?
Jag längtar tills jag kan börja använda den här kappan så mycket så därför tänker jag mig att den ultimata höstoutfiten det här året kommer vara den här fina kappan, ett par svarta skinnbyxor, en topp med vida ärmar och ett par ankelboots. Bam!

Bästa musiken för regniga dagar?
It’s a beautiful life, life life…. Hehe nä men jag brukar lyssna på antingen den här eller den här listan som jag själv har gjort på Spotify. Nu är de inte uppdaterade sedan stenåldern men de är bra.

giphy

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Jag är sugen på att se Bad Moms och Absolutley Fabolous på bio. Annars så är jag ju en sucker för serien Suits, älskar Keeping Up With The Kardashians och tackar aldrig nej till något avsnitt av Gossip Girl och Desperate Housewives. Funderar även på att se om Prison Break eller 24 nu i höst. Om ni inte sett någon av de serierna så bör ni kolla NU! Har hört någonstans att det ska komma ut en till film eller serie av 24 och tror ingen är gladare än mig över det.

USA_1501_Fotor

Vad är den höstigaste maträtten?
Kantarellmackor och soppa med nybakat bröd.

Var hänger du helst under helgen?
Ska försöka vara hälsosam och strikt under veckodagarna och sedan unna mig stökiga middagar, bruncher och luncher med mina vänner på helgerna. Det tycker jag låter som den perfekta kombon om ni frågar mig.

Fifth Avenue Residence, View of Central Park

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Nej, sjukt nog så har jag inte det. Men är extremt, alltså EXTREMT sugen på New York så lär nog boka det snart. Tänk er Central Park i färgsprakande löv. Vill också åka ner till Marbella en sväng eftersom att min syster precis flyttat dit och så kommer det bli en runda till London då Olivia ska börja plugga där. Andra resmål som är lite på tapeten just nu är Dubai och Mauritius men det är som sagt inget bokat ännu.

Hur förbereder du dig för vintern?
Har börjat käka D-vitamin tabletter och tänkte boka ett frisörbesök. Men sen så tycker jag att det är viktigt att boka in resor på löpande band under vinterhalvåret så att man har något härligt och varmt att se fram emot.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna