DSC_1253_Fotor

God morgon gänget!

I brist på andra bilder då jag satt med bokföring hela dagen igår så tänkte jag att jag kunde visa er lite härliga frukostbilder och frukostviews som jag haft under sommaren. Nu har jag dock lite bråttom för ska vara hos min personliga tränare klockan 9. Jag har fortfarande träningsvärk ifrån gårdagens pass så vi får väl se hur det går idag.

Efter det ska jag försöka skynda mig in till stan så att jag hinner med en lunch och sedan så ska jag podda med Dasha. Idag ska vi prata misstag. Har ni något specifikt ni vill att vi tar upp så kan ni alltid kommentera det i det här inlägget eller skriva till mig på snapchat.

DSC_0289_Fotor

Här är en bild ifrån en härlig frukost som jag hade i Bryssel iklädd pyjamasskjorta ifrån Gina Tricot 😉 Jag undrar om de vid frukosten kanske trodde att jag glömt tagit på mig min vanliga tröja haha…

DSC_1283_Fotor

Och här är en exotisk frukost som jag hade i Benidorm på det helt fantastiska hotellet som ni ser på första bilden. Asians Gardens hette det om jag inte minns fel. Kan verkligen rekommendera er alla att åka dit. En magisk plats.

DSC_3894_Fotor

Vill verkligen tillbaka till Paris och den här balkongen. Det var nära att jag bokade för att åka ner till nästa helg inför Fashion Week men det funkade inte riktigt i tiden eftersom att jag precis flyttat i i lägenheten då och jag orkar inte flänga runt så mycket.

USA_1669_Fotor

Hallonsmoothies är typ det bästa jag vet <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna