DSC_3814_Fotorm

Eftersom att jag knappt kunnat sova på hela natten, får som knivhugg i magen titt som tätt och har svinont i ryggen idag och knappt kan röra mig ifrån soffan så blev det rätt enkelt för mig att hitta ännu en lista med lite roliga frågor som jag kunde svara på. Idag går jag bland annat igenom varför jag vill att mina barn ska gå i amerikansk skola, vad som gör mig förbannad, när jag grät senast och varför, vad jag skulle göra om jag fick otroligt mycket pengar osv. Spännande va?

Om ni tycker att det här formatet är roligt och vill att jag ska göra mer listor så får ni kommentera det här inlägget. Det vore jätteroligt att veta vad ni tycker om det för det tar ändå ett bra tag att svara på sådant här så det vore ju dumt om ni inte alls gillar det och jag gör det förgäves. Visst? Hoppas ni har en fin onsdag, nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv…

Senast överförda102

Två bilder ifrån mitt liv den senaste veckan

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?
Jag hade valt Gossip Girl eller Desperate Housewives utan tvekan. Hade velat vara Serena i Gossip Girl och Gabrielle Solis i Desperate Housewives.

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?
Jag ville bli artist, brukade komma på egna låtar och stå och framföra dem framför familjen och sen tog jag alla chanser jag hade till att vara med i småstjärnorna osv på fritids. Jag brukade dock också leka bokhandel och att jag jobbade på Apollo mycket och så hade jag även ett eget radioprogram.

Vilken är din favoritdoft?
Jag älskar vaniljdofter och killars nytvättade hår. Sen finns det väl inte mycket som slår doften av farmors hembakade bullar eller typ jul. Ja, jag älskar kardemummadoft och jul.

DSC08605_Fotor

Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?
Jag skulle vilja ligga exakt här, i New York. För där händer det ju lite i varje fall. Sen hade jag nog aldrig tröttnat på den här utsikten heller och ja, jag har faktiskt tagit bilden själv. Imponerade?

Vad gör du om tio år?
Om 10 är jag 32, då kanske jag precis fått mitt första barn vilket innebär att jag förhoppningsvis bor halva året i Stockholm och andra halvan i USA. Vill att mina barn ska gå i skolan i USA, dels för att de ska lära sig två språk flytande men också för att skolan i USA är så mycket hårdare och bättre än den svenska skolan. Plus att barnen får lära sig att ta för sig mer i en amerikansk än i en svensk skola. Vi har så många familjevänner som haft barn i både svensk och amerikansk skola så jag har hört många historier, därför vill jag att de ska få the best of both worlds. För Sverige är himla fantastiskt det också.

DSC06038_Fotor

Tycker om dom här två tjejerna så himla mycket

Vem ringde du senast?
Hade ett konferenssamtal med Anna och Olivia på Messenger. Vi har en gruppchatt på Facebook som vi skriver i dagligen för att uppdatera varandra om vad som händer i livet. Det kan vara allt ifrån att man stött på en snygg kille till att man står i matbutiken och har beslutsångest över vilken pasta man ska köpa. Vilket fall så har vi upptäckt att man kan ha gruppsamtal på Messenger på Facebook så nu har vi även börjat ringa varandra där.

Vilket är ditt favoritverktyg?
Sociala medier, eller räknas det? If not, så tror jag att jag att det verktyget jag använder mest är antingen häftapparaten eller måttbandet haha.

DSC_7314_Fotor

Danijela, Anna och Olivia när vi var på Ibiza i somras

en mysig middag med min fina vän molly rustas som också bloggar

Jag och Molly i Bryssel

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Jag fyller år i helgen varpå några tjejkompisar har styrt upp en hel helg för mig trots att jag inte fyller något annat än 22. Det tycker jag är så fint. Är så otroligt tacksam för det för annars brukar det alltid vara jag som styr och ställer så att det är någon annan som gör det den här gången känns på riktigt helt fantastiskt. Är så glad för att de gör detta för min skull också.

Vilken är din bästa danslåt?
Jag älskar verkligen Hips don’t lie med Shakira. Så kanske den? Eller work med Rihanna eller typ Beauty and the beat med Justin.

Documents48

Den här vackra skapelsen hade jag på mig på förra årets gala

Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
Jag skulle sy mina egna kläder och en klänning till Social Media Gala som är om typ en vecka för vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ÅNGEST.

Vad tycker du om ordet hen?
Tycker det är himla användbart och förstår inte varför det upprör så många? Känner man inte att man varken vill definiera sig själv som en man eller kvinna så är det väl på tiden att det finns ett ord för det? Samt otroligt användbart om du ej orkar skriva eller säga han eller hon.

DSC_0661_Fotor

Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?
Jag skulle skänka bort massa pengar till välgörande ändamål som typ barncancerfonden, bröstcancer, och rädda barnen. Därefter skulle jag köpa ett hus till mina föräldrar i L.A och en lägenhet till dem i Florida, Naples. Jag skulle även köpa mig själv en egen lägenhet i Stockholm och New York och så ett semesterhus på Ibiza. Sen skulle jag bjuda med mig mina tjejkompisar på en weekend i Paris, typ nu till fashionweek, köpa in oss på alla stora visningar och sedan låta dem köpa vilka väskor dom vill och bara gå runt och spendera, dricka champagne, äta gott osv. Sen skulle jag spara pengarna och typ låta mamma och pappa förvalta dem så att jag inte skulle tappa förståndet helt.

Är du beroende av något?
Musik, läppglans, snapchat och yoghurt. Har gått ifrån att bara äta turkisk yoghurt till att äta all typ av yoghurt.

Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?
Spice Girls, Backstreet Boys, Britney Spears och vissa låtar av Rihanna, Christina Aguilera osv.

DSC_0044-001

Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?
Mina chokladbollar såklart (!!!!)

Har du gråtit idag?
Sjukt nog så har jag faktiskt det, jag tittade på det första avsnitt av Peg på Turné imorse då jag ska göra en kampanj om det på Snapchat senare idag och då handlade några minuter om Jesper Parneviks ogenomtänkta uttalande om Zara Larsson och terrortåden i Nice i somras varpå jag började gråta för att jag tyckte så synd om Jesper och familjen och allt hat de fick på grund av det. För att få hat på sociala medier är fan inte lätt att hantera och vi är ju inte mer än människor. Alla kan göra fel och uttala sig dumt.

IMG_3967

En fika med Danijela och Mini igår på Konditoriet i Sturegallerian

Vad ser du mest fram emot just nu?
Att få flytta in i lägenheten i Stockholm, göra det personligt och mysigt där och sedan bjuda hem mina vänner på fika, frukost osv. Ser också fram emot att spontant kunna träffa så många av mina vänner utan att behöva planera flera timmar i förväg. Längtar också tills jag kan ta med mina små kusiner på bio också och typ vara barnvakt åt dem hemma hos mig. Då kommer jag nog känna mig väldigt vuxen.

Vad gör dig riktigt förbannad?
Folk som ser ner på mitt yrke. När jag och Molly var i Köpenhamn i helgen och fotade vår frukost så satt en medelålders kvinna vid bordet bredvid och bara suckade och tittade snett och då blev jag riktigt irriterad. Jag tycker liksom redan att det kan vara jobbigt att fota ibland för att jag varken vill störa eller göra någon obekväm. En annan grej som gör mig riktigt förbannad är människor som det inte går att ha en diskussion med, människor som bara ser sin sida av myntet och vägrar att ens försöka förstå någon annan än sig själv.

Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?
Jag älskar ICA reklamerna, tycker de är bäst! Har ni sett den senaste? Skrattade så jag fick ont i magen.

IMG_1613

Jag till vänster, iklädd exakt det som är inne nu – choker, och klänning ovanpå t-shirt. Kan ju härmed påstå att jag var först med trenden. Syrran kan jag inte uttala mig så mycket om. Vad har hon på sig? Nattlinne? Ja, det är ju hett med pyjamas nu med…

Är du lik dig nu, som du var när du var barn?
Ja, vad tycker ni? Men om vi ska se till personligheten så var jag väldigt försiktig som liten, vilket jag fortfarande kan vara. Inte alls i samma skala men jag har det fortfarande i mig. Jag trampar ju gärna inte någon på tårna och är hellre avvaktande än för på någon annan människa.

Har du något riktigt bra husmorstips?
Jag har aldrig testat det här själv men tydligen ska det funka. Om du har ett par skor som behöver töjas ut (jag har så många men orkar aldrig använda dem eftersom att jag då kommer få skoskav) så ska du göra så här: Hetta upp skorna med hjälp av en hårtork. Ta sedan på dig ett par tjocka sockor, sätt ner fötterna i skorna och vicka, vrid och vänd på fötterna medan du värmer upp dem med hårtorken. Gå därefter omkring med dem en stund tills de svalnat helt. Upprepa sedan vid behov tills skorna är lagom uttöjda!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna