dsc_3682-2

Får extremt mycket frågor kring New Yorks uteliv och promoters i NYC eller snarare promoters överlag och hur det fungerar. Här i Sverige går det ju oftast till så att du hör av dig till en nattklubbschef som skriver upp dig på listan så att du slipper betala för att komma in. Men utomlands fungerar det lite annorlunda för utomlands finns promoters. En promoter är en person som jobbar med att ta in ”rätt” människor på klubbarna de jobbar för. Oftast bjuder även promoters på en lättare middag, pre-drinks och kanske en limousine-ride till klubben för att du ska välja att gå in till klubben med just honom/ henne. Varför? De får betalt per person de får med sig och vill ju därför locka med sig så många som möjligt.

Väl på klubben så har han/ hon sitt egna promoterbord (oftast i VIP-en) där det bjuds på free-alcohol all night long och det enda du behöver göra är att ha kul och vara där. Men kan ändå vara bra att vara medveten om att drinkarna är starka, att det oftast bara är vodka cranberry juice som serveras och att det kommer stå hundra andra tjejer kring bordet också 😉 Det låter kanske jätteskumt men de vill inte ha något utav dig i gengäld förutom att du ska ha en rolig kväll.

Senast överförda104

På PHD rooftop för ungefär exakt ett år sedan, det är en rooftop bar med fantastisk utsikt över skyskraporna och Empire State som man kan gå till på dagen och äta lunch likväl som på kvällen för drinkar eller en riktigt rolig förfest. Älskar PHD och tycker verkligen inte att någon får missa det i New York.

Vem ska man då höra av sig till i New York och vart ska man gå?

Precis som överallt så har klubbarna sina dagar. Min promoter Troy Gordonny i New York gav mig den här listan här nedan på vilka klubbar som gäller vilka dagar och han är den bästa promotorn jag har gått ut med i New York efter Lina Axmacher då såklart, men hon är ingen promoter utan en high-end VIP concierge för er som vill festa lite exklusivare och köpa bord osv.

avenue+main+final

Avenue är helt klart min favoritklubb i New York, det är litet, intimt och så spelar det bara hiphop och rnb. Det ligger vägg i vägg med 1oak ifall det skulle vara trångt på Avenue för det kan det lätt bli med tanke på att stället är så litet.

Catch har jag bara varit på och ätit middag men det finns även nattklubb där som tydligen är Leonardo DiCaprio’s favoritställe. Han är där varje gång han är i NYC enligt Troy.

Monday: Avenue och Catch
Tuesday: Up & down/ Pree drinks at PHD
Wednesday: Marquee

IMG_4032_Fotor

Jag på TAO i vintras, vi åt middag, drack dinkar och sedan gick vi ner till klubben. Även där spelade det bara hiphop och rnb men de gör det ju på typ alla klubbar i NYC. Troligtvis därför jag älskar utelivet i New York så mycket….

IMG_9858

Middagen på TAO är ju också helt fantastisk. Det får ni inte missa! Och ett tips om ni tycker att det är för dyrt är att käka lunch där – då får ni en tre-rätters för 31.50 dollar.

Thursday: TAO downtown
Friday: Up & down, 1oak och avenue / Pree drinks at PHD

dsc_6374

Bild lånad ifrån Molly

Lavo Brunch är superroligt men Bagatelle är helt klart snäppet bättre.

Saturday: Lavo Brunch
Sunday: Bagatelle brunch och 1oak

Troy når ni på +16462515017,

Troy Gordonny på facebook och @troygordonnyc på Instagram. Det är bara att skriva till honom samma kväll/ dagen innan som ni vill gå ut i New York (INTE flera veckor i förväg) haha. Säg att ni kommer ifrån mig/ min blogg, berätta hur många ni är och så kommer han ta extra bra hand om er. Det lovar jag <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna