dsc_7794-1

Som jag berättat tidigare så har ett gäng tjejkompisar till mig styrt upp hela den här helgen för mig och jag ska berätta om vår första dag som var igår men eftersom att jag glömde min kamera hemma hos Dasha så har jag tyvärr inga bilder att visa er ännu så fredagen får vänta och så hoppar vi vidare till idag istället och den mysiga brunchen vi kickade igång dagen med.

IMG_4398_Fotor_Fotor

Jag har haft på mig en gosig tröja ifrån Bikbok och jeans ifrån Topshop samt sneakers ifrån Scorette. Brukar inte ha ljusa byxor men diggade det stenhårt så behöver köpa in fler!

IMG_4403_Fotor

Har hört mycket om Griffins brunch och tjatat på Anna att vi måste gå dit någon gång så idag när dom överraskade mig med det blev jag såååå glad. Dock missade vi helt att den sena sittningen är den ”festliga” så vi var där lite för tidigt. Men det gjorde inget för det var så mysigt ändå.

DSC_7795

I got so much love for these ones <3

dsc_7910

IMG_4453_Fotor

Mini hotdogsen var såååå yummy eller ja hela brunchen var riktigt bra tycker jag. Vi käkade ifrån buffén som kostade 365 kr per person.

Senast överförda109

Och samtalsämnet kring bordet var självklart killar och vi skrattade så vi grät åt att jag smsade en kille och bad om ursäkt för att jag inte hade förstått att det var han som kom och hälsade på mig igår… varpå jag fick till svar att han inte ens varit där (!!!!!) Haha, det var så roligt… Men han har definitivt en dubbelgångare.

IMG_4400_Fotor

Nä, tack livet för den här brunchen och för dom här tjejerna som jag tycker om så himla mycket. Nu ska jag ta en powernap. Inatt kommer det bli en låååååång natt och tydligen behöver jag verkligen ha med mig ett leg idag. Varför har jag ingen aning om? Men det ska bli spännande!

Vi hörs på snapchat @hannafribergs och @tidningensolo!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna