0cf89a26308b2c0ff79b618197af484f

Min 18års dag

Fyllde 18 en onsdag och var bjuden på ett blogg-event i Stockholm på fredagen varpå jag bjöd med min kompis Emma som hade fyllt år någon vecka innan. Vi var så taggade på att för första gången gå ut i Stockholm eller ja att för första gången gå ut på krogen (jag var inte en av dem som vågade gå ut med falsk leg).

dcdb737314bfafe94ba9a2c8addda8ff

Vi åt middag på Vassa Eggen och sedan gick vi ut på Sturecompaniet. Jag hade varit där några månader innan men då var jag tvungen att ha en ”barnvakt” med mig hela kvällen. Alltså någon som stod ca. 5 meter ifrån mig HELA kvällen för att se till att jag ej drack någon alkohol. Jag hade nämligen intervjuat skådisen Malin Åkerman och sedan var det lite efterfest på Stures. Haha, så sjukt. Minns att han var riktigt snygg också, han som höll koll på mig alltså.

e617e1d1342435fc62be54e576808513

Jag och Emma sov sedan hos min faster i Täby och sedan tog vi tåget hem till Norrköping morgonen efter. Minns att Emma spydde på tåget för att hon mådde så dåligt haha. Ja, man hade ju inte riktigt lärt sig hur mycket alkohol man tålde när man precis fyllt 18…

Vilket fall så hade jag och Emma planerat in ett gemensamt födelsedagsfirande med våra närmsta tjejkompisar. Vi körde drinklekar och förfestade rätt hårt för att slippa köpa drinkar på krogen…

img_4058.jpg

Ett år senare fyllde jag 19.. 

Många av mina kompisar var ute varje onsdag, fredag och lördag efter att de fyllt 18 men eftersom att jag hade stadigt förhållande så blev det inte lika mycket fester för min del.

Jag firade ordentligt när jag fyllde år istället och som ni ser på de här bilderna så hade även Molly kommit ner till lilla Söderköping ändå ifrån Stockholm för att fira mig. Vi har känt varandra i ungefär 3-4 år för er som inte visste det.

DSC00401

Jag bjöd hem några tjejkompisar hem till mig, åt god mat och kom på den briljanta idéen att låta syrran och hennes kompis Fanny googla upp hur man gör hotshots.

DSC00456_Fotor

Jag hade druckit det i Stockholm och var självklart tvungen att visa mina tjejkompisar vad det var för något. Problemet är bara att jag inte förrän typ ett år sedan förstod att man måste göra hål i grädden med tungan innan man dricker dem så det gick sådär…

IMG_7025

Sen blev jag 20!

Och det ville jag fira stort men eftersom att jag precis hade flyttat till Västerås och alla mina vänner fortfarande bodde kvar nere i Norrköping bestämde jag mig för att ha festen där nere. Så jag hyrde taco bar i Norrköping och bad eventbolaget Arveforce att hjälpa mig styra en hejdundrande fest i Mexican vibes.

IMG_7148

Bjöd på tacos, bra musik, cider och chokladdoppade marsmallows och hade livets kväll trots att jag lovade mig själv att typ aldrig mer styra en fest för mig själv. Jag tyckte att det var så jobbigt och stressande… Tänk om ingen dyker upp? Tänk om folk har tråkigt? Tänk om maten inte räcker? Ja, ni fattar.. Det blev i vilket fall en superlyckad fest och jag hade det hur roligt som helst.

260914-HannaFriberg-0064_Fotor

Här med en av mina närmsta killkompisar Calle, som jag känt hur länge som helst. Vi pratar inte så ofta längre, men varje gång vi ses så känns det som att vi senast sågs igår. Han är bäst!

img_4055.jpg

Ett år till går och nu fyllde jag 21, vilket alltså var förra året.

Och detta firades i LAS FUCKING VEGAS. Precis som jag alltid velat. Jag har nämligen alltid gått och tänkt att jag vill fira min 21st i Vegas.

IMG_4054

Vi började födelsedagsfirandet med poolparty på Wet Republic. Vi hade tummat på att det skulle bli en lugn dagsfest eftersom att vi skulle gå ut på kvällen men sedan träffade vi på ett gäng svenska killar och när dom fick reda på att jag fyllde år så gick det allt annat än lugnt…

DSC05929_Fotor

Hann fräscha upp oss och nyktra till, till vår inbokade helikoptertur över strippen dock. Vi åkte över alla stora hotell och nattklubbar och det var verkligen häftigt att få se Vegas ovanifrån. För er som inte vet det så är det ju bara en uppbyggd stad mitt ute i öknen. Precis som Dubai med andra ord.

img_4052.jpg

Själva födelsedagskvällen blev sedan inte alls som vi hade tänkt oss. Vi skulle ut på XS för att David Guetta spelade men eftersom att detta var första gången för oss alla som vi fick gå ut i Vegas så hade vi ingen aning om hur det funkade… MEN DET VET JAG IDAG KAN JAG SÄGA… Speciellt efter den här kvällen haha. För när vi kommer till XS så väntar nämligen den absolut sjukaste kön jag någonsin varit med om och eftersom att vi ej kontaktat någon promoter och jag ej tänkte att jag kunde dra kortet ”tja, jag har många följare på Instagram” skämt å sido haha…. Så var det bara att ställa sig och vänta. Vi stog i kön i 2 timmar och sen gick vi hem..

img_4050.jpg

Besvikna och med förbaskat ont i fötterna så bestämde vi oss för att fira min födelsedag dagen efter istället vilket blev världens bästa och roligaste födelsedag någonsin. För er som följde bloggen förra året så var ju både jag och Ellinor lite besatta av Martin Garrix. Och eftersom att han spelade på Omnia den kvällen så gick vi självfallet dit varpå vi på något sätt hamnade vid bordet precis bakom DJ-båset där hans vänner med flera stod. Jag kunde nu dö lycklig och levde på den här kvällen i flera veckor.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna