img_4661.jpg

Jag och världens bästa Olivia igår

Hallå mitt i födelsedagen. Håller just nu på att packar och rensar garderoberna här hemma inför flytten till Stockholm som går av stapeln på torsdag. SÅ TAGGAD!!!! Vilket fall så ville jag bara flika in och säga hej. Det har hänt så mycket den här helgen att jag inte vet vart jag ska börja men middagen vi åt igår kommer i varje fall få ett helt eget inlägg (ni som följer mig på snapchat och hängde med mig på min snapchat take over för Solo ni vet)…

Kommer med mer update snart, jag måste bara få i ordning här hemma och samla lite energi för det kommer bli ett långt och härligt inlägg om igår. Kram på er och tack för alla gratulationer!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna