USA_2779_Fotor_Fotor

Jag har blivit ganska duktig på att inte känna någon ångest över att sommaren är slut trots att jag hade önskat att den kunnat vara en månad till… Men jag älskar ju faktiskt hösten och speciellt det faktum att hösten har blivit det nya nyåret för mig! Jag menar Septembermånad är ju perfekt för en fresh start eftersom att man är utvilad och fylld av energi och inspiration efter en härlig sommar. Här kommer en lista på saker jag vill göra under den här hösten.

Rensa

Det behöver inte bara vara garderoben som behövs rensas ur, utan rensa ur allt! Man mår så mycket bättre efter att ha rensat ut saker som man inte behöver + att det alltid känns roligare att fylla på med något nytt om man gjort sig av med något gammalt.

USA_1714_Fotor

Köp nya detaljer till hemmet

Det behövs faktiskt bara små förändringar i hemmet för att det ska se nytt och fräscht ut. Tips på bra nya små förändringar du kan göra är att byta ut kuddarna i soffan till höstigare färger, införskaffa dig någon mysig och stor filt, bestämma dig för att varje fredag köpa hem en bukett blommor, fylla hemmet med doftljus och köpa nya gardiner. Jag lovar att du kommer märka skillnad.

DSC_9825_Fotor

Börja träna

En annan klassiker som brukar dyka upp under hösten är ju att faktiskt ta tag i träningen igen efter all semestermat man unnat sig. Att starta nya rutiner är perfekt under hösten och det är också lättare att finna motivation att träna när det börjar bli lite kyligare ute och man inte längre bara vill sitta på en uteservering i solen och dricka rosé. Jag har så mycket enklare för att träna och äta bra på vinterhalvåret än på sommaren.

Få saker gjort

Hösten sätter igång din kreativitet! Prestera lite hårdare, var lite vassare på jobbet eller skolan, sök ett nytt jobb, boka inspirerande möten, skriv listor, gör mood-boards. Det är dags att utmana sig själv och det är dags att låta hjärnan jobba igen.

Marbella

Inför en fika-måndag

Starta lite nya rutiner med tjejkompisarna och bestäm att ni ska ses en timme, en dag i veckan och fika och umgås. Tips är att göra det på måndagar så att ni kan skvallra om helgen och har något att se fram emot på söndagkvällen. Danijela och Anna, är ni på?

Mina favoritsaker med hösten:

? Att alla butiker fylls med inspirerande och spännande höstmode
? Man kan börja tända ljus igen
? Det är läge med nya starter, börja med en ny vana, gå till frisören, starta ett nytt projekt, gör något annorlunda. Jag funderar på att börja yoga.
? Festerna – kickoffen, måndagsklubben, tjejmiddagen – äntligen är alla hemma igen och kan dela med sig av sina snaskiga sommarflörtar, härliga semestrar och galna utekvällar.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna