img_4707.jpg

Då har ännu ett år gått och jag har blivit 22.. Det är konstigt det där med åldern för samtidigt som jag känner mig så mycket äldre än 22 år så känner jag mig också så liten, ung och oerfaren många gånger.

img_4706.jpg

Oavsett om jag känner mig 22 eller inte så har jag inte haft någon aning om vad tjejerna hade planerat för mig den här helgen vilket har varit så roligt så i fredags efter att jag mötte upp Anna och Olivia på hotellet i bodde på den här helgen (thank god för att vi aldrig mer kommer behöva göra det nu) så satte vi oss på Miss Clara, tog ett varsitt glas bubbel och så fick jag ett guldarmband av dem som jag blev så glad för. Det var verkligen den perfekta presenten.

Gick därefter hem till Dasha där hon och Molly hade förberett med lite snacks och mera bubbel och så satt vi och babblade om allt och inget i någon timme eller två innan det var dags för middag…

img_4703.jpg

På Kasai!

img_4664.jpg

Vi startade middagen med en av deras härligt läskande båler.

img_4702.jpg

Avslutade middagen med espresso martinis..

img_4710.jpg

img_4709.jpg

Och däremellan åt vi massa god mat. Precis som sist jag var där och åt så bad vi servitrisen sätta ihop en meny till oss men så sa vi typ tre rätter som vi verkligen ville ha. Tycker det blir allra bäst att göra så. Detta är verkligen en sådan typ av restaurang.

Avslutade sedan kvällen på Wall…

img_4699.jpg

Det blev lördag och vi vaknade pigga och glada för brunch på Griffin’s.

img_4701.jpg

Tänkte beställa både Mimosas och Bloody Mary’s men jag är så glada att vi höll oss till den färskpressade apelsinjuicen.

img_4698.jpg

Hela glada gänget som jag har spenderat hela helgen med förutom Dasha då, som hade plåtning hemma hos henne på lördagen.

img_4662.jpg

Annabanana och jag, en fågel har viskat i mitt öra att hon ska börja blogga…

Lika taggade som jag?

img_4652.jpg

Gick runt och kikade lite på stan för att smälta maten och satte oss på Espresso House för en islatte. Vill inte att uteserveringarna ska börja stänga igen snart…

img_4696.jpg

Sen gick vi hem och tog en powernap eller Anna tog en powernap, jag och Olivia låg och tog selfies och sen försökte jag sova men kunde inte. Jag behöver lära mig att powernappa, tror verkligen jag skulle behöva göra det oftare.

img_4695.jpg

Vad som hände resten av lördagen vet ni ju redan. Men då överraskade dom mig som sagt med middagen på Punk Royal, sedan någon ”hemlig fest” i en kyrka och last but not least så hamnade vi på Wall även på lördagen. Tror det var deras closing weekend den här helgen?

En grej som var lite kul däremot innan jag fattade att vi skulle äta på Punk Royal var att tjejerna lurade mig med att jag skulle på speed dating! Jag var så nervös och typ också lite arg, för någonstans kände jag att hallå, vi har hängt ganska intensivt i ett år nu, speed dating är INGET för mig, det vet väl ni om några??? Tack och lov så skämtade de, men de gav mig en hel halvtimme av ångest innan de berättade det för mig..

Summan av kardemumman jag har haft världens roligaste helg!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna